tirsdag 12. juli 2016

Karneval barn

Karnevalsklær - CoolStuff. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Finn kostymet til barnet. En høytid som er blitt like populær for barn som for voksne.

Derfor er vi glade over å kunne tilby både Halloween og karneval kostymer til både voksne, barn og hund! Legg virkeligheten igjen hjemme og tre inn i rollen utkledd i et kostyme som en prinsesse, ridder, zombie eller trollmann m. Gigantisk utvalg barnekostymer. Bredt utvalg utkledning til barn i alle aldre.


Her finner du morsomme, søte og tradisjonelle kostymer som passer perfekt til karneval. I Norge har barna gjerne karneval rundt fastelavn. Mange barnehager og skoler feirer karneval i løpet av februar måned og vi her for å gjøre feiringen ekstra gøy.

Barn elsker å kle seg ut, og en barnebursdag med karneval som tema er svært populært. Også barnehager og skolefritidsordninger pleier å arrangere karneval for barna i tiden rundt fastelavn. Et av de mest populære kostymene til barn er piratkostyme, som nok skyldes en viss sjørøver fra Kjuttaviga. Langfasten varte i syv uker fra askeonsdag til påske. Starten på karnevaltiden kunne variere noe, men festlighetene skulle avsluttes på fetetirsdag, dagen før askeonsdag.


Mange skoler og barnehager arrangerer derfor karneval i februar. Bursdagsbarn som fyller år i februar arrangerer også gjerne karneval. Tradisjonen fikk en knekk i mange lan slik at en generasjon av mennesker i Paris og Roma ikke har feiret karneval. Bli en vakker prinsesse, farlig skurk eller en superhelt!


Norges Største Kostyme Butikk på Nett. Mer spennende enn selve grunnen til at vi feirer karneval -hvertfall for barna - er kanskje spørsmålet Hva skal jeg kle meg ut som? De fleste barn elsker å kle seg ut og gå inn i rollen som et dyr, et spøkelse eller noe annet. Med masker og ansiktsfarger kan du, på en enkel måte, hjelpe til med å forandre barnets ansikt til det barnet vil være.


Med noen morsomme klesplagg fra klesskapet eller spesielle utkledningsklær ordner du resten også. Februar er karnevalstid i Norge, og dermed tiden for den mest fargerike og morsomste festen i barnehagen.

Vi lager rytme-instrumenter, går karnevals parade , og synger Maritvold samba-sang. Vi henger opp katta i sekken og synger verset vårt og slår på katta i sekken Avsluttes med at barna kommer fram og viser seg. Her får du tips til karneval kostymer som du enkelt kan fikse i en fei på egenhånd. Vi hadde på forhånd snakket om karneval og hva det betyr, vi har hatt gode refleksjoner med barna om dette. Barna kunne stille i akkurat hvilke klær de ville.


Om de ville kle seg ut eller ikke, spilte ingen rolle. Denne leken passer best hvis det er mange barn med. Tre eller fire personer sitter ved siden av hverandre på en seng. Døren ut til de andre barna er lukket.


De tre eller fire personene velger seg ut hvert sitt navn av barna på ut siden av døren og forteller hverandre hvem de har valgt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg