mandag 4. juli 2016

Heklet blomster

Heklet blomster

Vi leverer din personlige blomsterhilsen, levering samme dag i hele landet. Hvem vil du overraske med blomster? Levering fra lokal faghandel over hele Norge. Våre kolleksjoner består av barneklær og litt interiør.


Heklet blomster

Produktene er sydd i stoff av høy kvalitet, og strikket eller heklet av godt kvalitetsgarn. Jenteklærne har fått navnet KlompeLine og gutteklærne har fått navnet Klompen. Både Torunn og Hanne har barn i rett alder som vil teste ut barnekolleksjonene. Omtaler Det er ingen omtaler ennå.


Blomst til pynt blir prikken over i en. Du trenger: Garn og heklenål som passer til garnet. Ved å bruke ulike størrelser på heklenålen, kan du lage ulike størrelse på blomstene. Denne siden ble sist oppdatert 23.


Her finner du lenker til hekleoppskrifter på diverse heklerier som ikke passer inn i de andre kategoriene. Heklet blomst Fant oppskrift på heklete blomster her på bloggen til tingenes tilstand. Tusen takk skal du ha for en så detaljert og godt forklart oppskrift.


Jeg bruker en del blomster på kortene mine :) og jeg syns det pynter opp med håndlagde blomster. Disse er enkle å lage og når de hekles i hvitt så kan de farges i akkurat den fargen du måtte ønske. Jeg har heklet de i tynt bomullsgarn og tynn heklenål. De fleste er gratis. Alle de tre oppskriftene er heklet med bare runder.


Heklet blomster

BLOMST Første blomst er heklet på følgende måte: Lag lm på nål og sett i en ring med kjm i første lm. Den rotet jeg bort (både oppskriften og linken til bloggen), og da jeg for en stund siden prøvde å hekle etter hukommelsen (før jeg fant igjen linken til bloggen), ble rosene ikke helt like. Vakker blå blomst ! Rosen farge ser veldig fin ut. Tre fantastiske mesterverk!


Alle har sin egen hobby, noe som gjør dem lykkelige. Noen mennesker gjør origami, andre samler servietter. Fikk en utfordring av Namaste om å legge ut en forklaring på hvordan man lager en sånn blomst som jeg pyntet opp pannebåndet med.


Heklet blomster

Vær overbærende, for jeg er ikke noe helkemester. Nå er vi endelig på vei ut av vinter-dvalen, både bloggen og jeg:)  Den siste uka har jeg heklet på noen BLOMS. Hekle en unik blomst - et eksempel med perler!


Hekle opp originalblomst - velg favorittfarge! En ny ide for Freitzeit - heklet blomst utstilling Hekle - en trend som blir mer og mer populær og populær! Og vi kan helt forstå hvorfor det er!


Garn: En rest med rødt, hvitt og blått. Strikket til nesten ferdig lengde og felte peeeeent av. Heklet søt blomst som ble festet til en sikkerhetsnål som igjen ble festet til lua. Veldig lurt, er slettes ikke alle som liker blomster på luene sine, hankjønn for eksempel, de greier seg fint uten blomstertaffasje på hodet) Hva synes jeg? Likte det godt jeg.


Er den ikke bare nydelig? Oppskrift på heklet 17. Vennlig hilsen Hobbymegher kl. Send dette via e-post Blogg dette! Gratis oppskrift her.


Det er nødvendig å sette en pott med strikkede blomster på en kommode eller et nattbor og huset blir umiddelbart lettere og mer gledelig. Ikke glem at blomster , inkludert heklet hekle - en flott gave til kvinner i alle aldre! For å knytte blomstene i en gryte kan du bruke en ferdig beskrivelse eller tegne et blomstermønster i potten selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg