torsdag 7. juli 2016

Hvilken uke

Uke begynner mandag 27. Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Hvilken uke er det nå? Det viser både hvilken uke det er nå, ukedag, måned og år.


Få et enkelt og direkte svar på hvilken uke det er. Som anbefalt på Krisemøte i uke 38.

Glemt om dagen du møtte din kjære var en onsdag eller torsdag? Kanskje julaften faller på en søndag i år? Finn svarene med denne kalkulatoren.


Skriv ut kalender for hvilket som helst år eller måned(er). Du kan velge enda flere innstillinger og skrive ut kalenderen. Følg graviditeten uke for uke.


Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Har du hatt tidlig ultralyd?

Når ville du anbefalt å ta tidlig ultralyd? Jeg passerte uke på lørdag. Hvor mye handlet hver person for hver dag? Og ikke minst, hvor mange var innom senteret hver dag?


Det stemmer at man som oftest opplever SA mellom uke 5-8. Grunnen til dette er at hjernen utvikles i løpet av disse ukene og hjertet begynner å slå i løpet av uke 6. Norsk kalender med ukenr - Ukenå. Se også videoer av graviditetens første, andre og tredje semester og fosterets utvikling. For at du skal ha det bra under svangerskapet, vil du som gravid få tilbud om åtte gratis konsultasjoner hos lege eller jordmor, også kalt svangerskapskontroller.


Er du gravid eller planlegger å bli det? Her kan du følge med på hva som skjer med både deg og babyen din uke for uke. All tekst og fagstoff er lest og godkjent av jordmor Tone Dyran Smith, som også kommer med egne råd uke for uke. Jeg har alltid problemer med å finne ut hvilken uke det er. Vet noen om et program som jeg kan laste ned så vises det hvilken uke det er på skrivebordet=?


Privatliv og cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores annoncer. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores annonceringspartnere, der kan kombinere den med anden information, du har delt med dem, eller som de har indsamlet gennem din brug af deres tjenester. Gravid uke for uke – slik regner vi ut hvilken uke du er i.

Fra cellestadiet til fiks ferdig baby – følg graviditeten gjennom begivenhetsrike uker – uke for uke. En vond og skummel reise. Det er en skummel reise du legger ut på hvis du drar til en gruve for å jobbe. Den lille landsbyen Mwenga mellom fjell og jungel i Øst-Kongo er en typisk gruveby. Hvis du har vært kvalm, vil du kanskje oppleve at dette gradvis går over.


Fosteret begynner å ligne et menneske og alle anlegg til organer er dannet. Er uke og nå er jeg ganske lei #128584; Stor mage, andpusten, ingenting av klær passer, hvertfall gått opp str (xs til m) så har lyst å handle inn alt nytt, men tørr ikke da det ikke er lenge til fødsel #128556; Aner ikke hvordan kroppen blir etterpå, så sprader for det meste i mannens boxer og bruker amm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg