mandag 18. juli 2016

Løs avføring og luft i magen

Lectinect Mage er utviklet sammen med professor Ian F. Dette har fjernet noen av plagene (som veldig illeluktende gass) men jeg plages fortsatt med mye luft i magen. Les om hyllebær og Ian F. I tillegg har jeg ofte veldig løs avføring. Hei, jeg er en mann på år som i lengre tid (ca.ett år) har hatt problemer med magen min.

Problemene gir seg utslag i løs mage (grøtaktig konsistens) og mye luft. Sterk avføringstrang om morgenen etter frokost. Avføringsfrekvens varierer mellom 1-ganger om dagen. Luftplagene er mest artikulert mot kvelden.


Slim i avføring : Grunn til bekymring? Når bør man oppsøke lege for diaré eller løs mage? Men noen er ofte plaget med løs mage.

Løs , fettete, blekhvit avføring over tid. Det er også andre symptomer som rumling i magen og forstoppelse, og det er vanligst å oppdage sykdommen tidlig i livet. Diaré er hyppig, løs og vannaktig avføring.


Den største faren ved diaré er væsketap og uttørring siden tarmen ikke klarer å suge opp vann og salter som kroppen trenger. Ved matforgiftning får man ofte magesmerter og oppkast i tillegg til diaré. Luft i magen skyldes svelging av luft og at tarmbakteriene produserer gasser når næringsstoffer brytes ned.


Gjennomsnittlig produseres to deciliter gass i døgnet, men hos enkelte kan det bli opptil ti ganger mer. Typiske symptomer for irritabel tarm er ofte uregelmessig avføring , som gjerne varierer mellom løs mage og forstoppelse. Men mye luft i magen er som regel den største plagen, og forverres gjerne utover dagen og etter måltider. Noen kan også oppleve å ha tilleggsplager som smerter i muskler og led eller utmattelse.


Det kan være vanskelig å snakke om avføring , både for pasienten og legen. Ordbruken rundt dette er ofte lite presis. Symptomer: Det kan medføre en del ubehagelige symptomer som slim i avføringen, uregelmessig avføring , som gjerne varierer mellom løs mage og forstoppelse. Mye luft i magen er som regel den største plagen, og dette forverres ofte utover dagen og etter måltider.


Ved forstoppelse eller hvis man selv hindrer kroppen å kvitte seg med luften, kan man få luftsmerter og knip eller en følelse av å være oppblåst i magen.

Begge deler gir store mengder løs avføring. Det vil også gi hyppig avføring , og volumet vil som oftest være økt, fordi tarmen ikke får tid til å suge opp væske. Diare kan ha mange årsaker.


Hva kan årsaken være? Jeg er vært utrolig løs i magen de siste dagene, ikke akkurat diarè, men ikke normal avføring heller. Startet med at jeg hadde veldig vondt i magen som når du ikke får sluppet luften ut, og hadde ekstremt luft i magen. Tenker dette har kommet av at jeg spiste mye egg forrige uke, pleier nemlig å. Det finnes en yogaøvelse som skal være bra for magen og fordøyelsen, og som hjelper deg å bli kvitt luft i magen. Løs mage av fyll En annen løsning kan være å spise eller drikke det.


Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Disse smertene kan opptre hvor som helst i magen , og de kan raskt endre lokalisasjon. Du kan også oppleve press i magen.


Noen ganger kan smerten bli så intens at det føles som om noe er alvorlig galt. En del matvarer vil kunne binde magen mer og gi tykkere avføring. Det å spise denne maten kan gi en normalt godt fungerende mage problemer fordi slike matvarer har lite fiber som normalt trimmer magen godt. For eksempel vil en del merke at de blir harde i magen når de spiser mye hvit pasta, ris, havre og potetstivelse, sier Mathisen. Vanlige symptomer: Smerter og ubehag i magen sammen med forstyrrelser av avføring.


Veksling mellom diaré og forstoppelse. Når en periode med ubehag i magen starter, opptrer det ofte samtidig endring i avføringen både når det gjelder form, utseende og hyppighet av avføring. Følelse av at tarmen ikke tømmes ordentlig ved avføring forårsakes av at svulsten tar plass og kan føles som om at det fremdeles er avføring igjen i tarmen. Luft i tarmen, følelse av å være oppblåst kan forårsakes av at tarmen holder på å gå tett. Fordøyelsessystemet har problemer med å omdanne avfall til en avføring som er lett å få ut.


Sitter svulsten lengere ned i tarmen er avføringssymptomer mer hyppig. Avgang av blod og slim er typisk. Smertene er nærmest kolikkaktige, men lindres når det er avgang av luft og avføring. Endret avføring og avføringssmønster. Dette kan være økt smertefull trang til avføring.


Løs avføring tre eller flere ganger daglig. Nedsatt toleranse for melkesukker gir rumling i magen , oppblåsthet, luft og vandig diaré.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg