fredag 29. juli 2016

Quinny sportsvogn

Quinny sportsvogn

Bugaboos nyeste vogn. Fullt sortement av farger og varianter. Se bugaboo fox her. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Kjøp sportsvogn hos Babyshop.


Gratis en snel thuis geleverd! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Som sportsvogn synes jeg denne vogna blir altfor åpen, vinglete og spinkel. På vinteren blir den ikke lun i det hele tatt, og på sommeren gir den ikke nok skygge. Synes vogna blir hakket for stor til å være perfekt som trille.


Den er helt ok å trille på asfalt, men med en gang underlaget blir dårlig merker man at vogna er veldig. Men jeg vet når babyen vår nærmer seg et år neste sommer, kommer vi absolutt til å kjøpe ny sportsvogn. Når barnet ditt blir større kan det være på tide å bytte til en sportsvogn.


Quinny Freestyle XL Comfort February 0. Sportvognen er mer fleksibel og praktisk for størrebarn. Her finner du en rekke ulike modeller og farger fra leverandører som vektlegger å lage vogner av høy kvalitet. Når barnet ditt har lært seg å sitte selv, og vil ha litt oversikt over omgivelsene når dere er ute og triller, er en sportsvogn et naturlig og godt valg.


Den klassiske sportsvognen, eller sittevognen som modellen også kalles, er noe mer robust enn den mindre trille-modellen og har større hjul og flere funksjoner. En revolusjonerende ny trille som åpner seg automatisk ved kun berøring – du får et ”BUZZ”. I vår test er det seks testfamilier som har vurdert den - de har brukt den i tilsammen år. Her er noen av vurderingene: Det store fortrinnet med denne vogna er størrelsen og vekten. Den blir kjempeliten sammenslått og det følger med egen transportbag som hele vogna går nedi.


Justerbar rygg med liggestilling, og en kalesje med innebygget nett for god ventilasjon. Vognen veier 6kg og er lettkjørt og med svingbare og støtdempende hjul for god komfort. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Quinny.


Norges største barneutstyrskjede med over butikker. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Den er smart, kompakt og utrolig lett, og kan brukes fra barnet kan sitte selv, dvs fra ca måneder opp til kg.


Trillen kommer med egen liggedel, og kan således brukes fra nyfødt. Og nå har den blitt enda bedre! For mange Zapp-brukere har etterlyst muligheten til å snu barnet mot seg, samt det å kunne legge ryggen helt ned. En sportsvogn er en noe enklere type barnevogn, beregnet for bruk av noe større barn.


Det finnes sportsvogner med både tre og fire hjul. Sportsvognen skal være liten og hendig når den legges sammen. Skal du kjøpe barnevogn så har Barnas Hus barnevogner tilpasset alle typer familier og barn.


Vi i Barnas Hus kan hjelpe deg å ta de riktige valgene, basert på ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg