fredag 22. juli 2016

Glasur muffins

Sett muffinsformene på stekeplate eller bruk muffinsplate og fyll i deigen, nesten fulle former. Stek små muffins midt i ovnen til de er gylne, ca. Avkjøl før du har på toppingen. Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker.


Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner.

Muffins hører med når det er barnebursdag! Oppskriftene nedenfor er beregnet for ca. Det er flere metoder for å få perfekt glasur til for eksempel pynt av pepperkaker. Sjekk hvilken som er best! For oss som liker å bake.


Muffin glasur - Wir haben leckere Muffin glasur Rezepte für dich gefunden! Velg og vrak blant mengder av oppskrifter, tips og inspirasjon. Sjokolademuffins med sjokoladekrem - eller Sjokoladecupcakes om du vil - er supert å kose seg med denne siste helgen i januar!

Her er det ingen oppskrifter som ender med kjekke anvisninger som tegn en Spiderman med glasur. Luftige vaniljemuffins er alltid like populært. Disse er toppet med rosa smørkrem.


Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17. Pynt med melisglasur. Uansett om du skal bake til barnas bursdag eller til andre festlige anledninger, er muffins alltid populært. Variasjonsmulighetene er dessuten uendelige, og du kan fylle og toppe dem med dine favorittsmaker.


Stroh-rom eller konditor-rom. Dette vil gi en mer profesjonell smak på glasuren. La muffinsene avkjøles på en rist. To gode varianter av topping til sjokoladekake. Dette er et innsendt mattips fra LineG.


Glasur til sjokoladekake. Med kakao og melis. Barn er glad i muffins , og ekstra godt blir det med glasur og masse fargerik pynt. Trykk på stjernene for å gi din vurdering.


Lagd med masse proteiner, sunne fett- og karbohydratkilder.

De gir deg perfekt energi hele dagen. Frokostmuffins, lunsjmuffins, middagsmuffins, dessertmuffins. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten.


Den er laget kun med to egg og røra passer akkurat til et brett muffins (altså stk).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg