fredag 8. juli 2016

Middag med svinekjøtt

Middag med svinekjøtt

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. Book 5-stjerners båtkryssninger i Australia. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Svinekjøtt til middag ? Med andre or mulighetene er mange for å diske opp med en sunn og skikkelig digg middag med svinekjøtt ! Klassisk norsk, eller med en eksotisk tvist?


Den milde smaken på svinekjøttet gjør at det egner seg utrolig godt til både norsk tradisjonsmat og retter med en mer eksotisk smak. Her er noen enkle og noen litt mer avanserte retter som garantert vil imponere gjestene. Når feriemodusen slipper taket, er det gjerne litt trangere om tida for å få en god middag på bordet.


Middag med svinekjøtt

Under finner du et godt utvalg av oppskrifter på middagsretter med svinekjøtt som kun tar til minutter å lage. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca.


Lag deilige retter av svinefilet, svinekam og koteletter. Fres kjøttet i en stor gryte med margarin, og krydre med salt og pepper. Her får du en rekke oppskrifter med svin. Stek til kjøttet har fått en fin stekeskorpe.


Middag med svinekjøtt

Ha i sjampinjong og hvitløk. La det frese et lite minutt før du tilsetter løk og paprika. Hell i buljong, crème fraîche og sennep. La gryten småkoke i minutter. Dumplings, dampede små smaksbomber pakket inn i tynn deig, er en viktig del av dim sum-måltidet, den kinesiske varianten av tapas.


Disse er fylt med svinekjøtt , vårløk, ingefær og kinakål. Enkel og billig middag med en meksikansk vri! Lag meksikansk gryte med svinekjøtt fra bunnen av. Se flere oppskrifter på svin her! Oppskrifter med Strimlet svinekjøtt.


Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Bruk gjerne ferdig pitabrød som du varmer noen minutter i ovnen. Det er krydderene som gjør susen!


Du kan gjerne også lage tzatziki om du vil, da blir den enda mer gresk. Jeg hadde ikke tid til det, dette var en full fart middag før trening. Men varier gjerne om du vil. Sommersuppe med grønnsaker og svinekjøtt passer til lunsj, middag , kvelds eller nattmat! Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.


Tex-mex gryterett med svinefilet, bønner og chili. En rask middag med mye smak! Thaigryte med strimlet svinekjøtt oppskrift med kalorier, allergener og pris. Server gjerne med ris eller potetmos.


Få ting er bedre enn smaken av smilets land! Denne thaigryten med svinekjøtt har eksotiske smaker av kokos og karripasta. En deilig wrap dere kan ta med på piknik - eller spise hjemme. Chilimajones kan du enkelt lage selv ved å blande samme majones og sterk chilisaus (for eksempel sriracha).


Da kan du selv justere hvor sterk du ønsker den, tilsett gjerne et par dråper limesaft for ekstra friskhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg