torsdag 28. juli 2016

Nih personlig trener

Vår PT-utdanning gir deg kunnskapen du trenger for å kunne gå rett ut i arbeidslivet, med faglig tyngde og tryggheten som kreves. PT-utdanning for deg som ønsker en karriere i treningsbransjen, årlig gjennomføres også NIH Aktiv fagdag og NIH Aktiv convention. Trening og kreft er for deg som har bachelor i idrettsvitenskap, fysioterapi eller er høgskoleutdannet trener. Som AKTIV-instruktør vil du kunne gi kvalifiserte råd og veilede pasienter om trening etter gjennomgått kreftbehandling. I vår utdanning på NIH vektlegges også disse viktige temaene.


Personlige trenere for barn?

Hvorvidt barn bør trene med personlige trenere er også blitt diskutert. Et spørsmål mange vil stille er om dette er bra for barna. Enkelte hevder av bruk av personlig trener dreier seg om ansvarsfraskrivelse fra foreldrene, men her er meningene delte. Bachelor i Idrettsvitenskap med fordypning i fysisk aktivitet og Helse NiH.


Ernæring og Helse Høgskolen i Kristiania. Gruppeinstruktør Tabata. Om meg: Jeg har mange års erfaring med styrke og ferdighetstrening.


Min erfaring skal være med på å gjøre din trening effektiv og unik for akkurat DEG!

Alle kan trene , man må bare vite hvordan, hvorfor, og man må starte der man er. Kan jeg hjelpe deg å nå dine. Resultatene i studie I viste ingen effekt på muskelstyrke eller kroppssammensetning etter uker med BodyPump. I tillegg til en solid innføring i trening, får du gjennom dette studiet en grundig kompetanse i coaching.


En personlig trener (PT) veileder og tilrettelegger trening og tilbyr tett og individuell oppfølging. Som personlig trener skal du motivere og inspirere andre til å nå sine aktivitets- og helsemål. Vi sørger for at du får tid og energi til å trene som du vil, og at du også får tid til mye annet med et helt annet energinivå og grad av overskudd enn du opplever i dag.


Erfaring innen kondisjonsidretter og styrke samt rehabilitering. Madeleine Daleng Nyland. Lars Christian Elvik – All Inklusive Trener. Han har også personlig trenerutdannelse fra NIH , hvor han i studietiden jobbet som personlig trener på ulike doktorgradprosjekter i regi av Idrettshøyskolen. Han har blant annet jobbet med mennesker som har hatt ønske om å gå ned i vekt, øke muskelmasse eller bli sterkere.


ARBEIDSOPPGAVER: Som PT i Impulse vil du ha ansvar for salg og mersalg av PT timer, og bygge din egen kundeportefølje. Hos oss vil du hovedsakelig være personlig trener , men du vil også ha noen vakter som treningsveileder og støtte med salg, vedlikeholdsoppgaver og annen medlems- og senteroppfølging. Kurs og studier for mer utdanning innen trening, helse, ernæring, vektkontroll, fettforbrenning.


Med en personlig trener får du tett og individuell oppfølging, slik at du får akkurat det du ønsker ut av treningen. Treneren hjelper deg med å øke motivasjonen, yte mer og innarbeide gode treningsvaner, slik at du lykkes både på kort og lang sikt.

Anette Racer-Farth. Ned i vekt, opp i vekt, bli sterkere, bli raskere, bli det du vil. Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, hjelper din personlig trener deg med å gjøre det mer effektivt og motiverende.


Tren med flere som har samme målsetning som deg! Les mer om PT-start. Hvorfor bruke personlig trener. Mange vet at de burde trent mer og lurer på om det er verdt pengene. Jeg er målrettet, positiv og energisk og ser viktigheten av å variere og ha det gøy med enkel trening.


Dette kan være i senteret blant manualer og apparater, eller ute i skog og mark med frisk luft som lokker frem uante krefter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg