onsdag 13. juli 2016

Hjemmelaget frokostblanding

Hjemmelaget frokostblanding. De fleste frokostblandinger inneholder for mye sukker. Mange frokostblandinger inneholder også altfor mye salt,. Mange starter dagen med frokostblanding av ett eller annet slag, og det gjør også jeg - på hverdagene.


Hjemmelaget frokostblanding

Rist den i ovnen, så den blir knasende sprø og de gode smakene kommer til sin rett. Frokostblandingen du kjøper kan ofte være en skikkelig sukkerbombe. Lager du hjemmelaget frokostblanding , kan du selv velge hvor mye sukker du ønsker å tilsette.


Denne smaker nydelig sammen med både melk, syrnet melk og yoghurt. Prøv selv og finn din favoritt. Tidsbruk minutter. Legg oppskrift i handlelapp.


Hjemmelaget frokostblanding

Lag din egen frokostblanding , med ingrediensene DU liker. Er du blant dem som liker å starte dagen med frokostblanding og yoghurt? Da smaker det ekstra godt med hjemmelaget müsli!


Denne oppskriften kan du variere med det du liker best. Jeg kjenner i alle fall en stor trang til å stikke neven ned i oppbevaringsglasset for å ta med meg en liten neve hver gang jeg går forbi. Bare for å gnafle litt.


Selv om jeg kaller dette frokostblanding , kan du særdeles gjerne spise det til både lunsj og kveldsmat også. Grunnoppskrift på hjemmelaget frokostblanding. Det er ingen sak å lage frokostblanding selv.


Fordelen er selvfølgelig at blandingen kan inneholde det du liker best og droppe du ikke liker. Og at den ikke behøver å være proppfull av sukker. Da får du en frokostblanding som metter godt og gir deg et stabilt blodsukker slik at du unngår søtsug og overspising. Lik Dagbladet Mat på. Jeg begynner nå å nærme meg, for disse er tynne og crispy, samtidig som de er mettende og veldig gode på smak.


Frokost er kanskje dagens viktigste målti mens en brunsj er det koseligste. Uansett er proteiner viktig, og for en som har kuttet ut ost og kjøttpålegg kan dette være en liten utfordring. Derfor har jeg komponert denne frokostblandingen, som inneholder masse proteiner og vitaminer.


Bokhvete er en skikkelig superråvare, som både smaker godt og er veldig næringsrik. Bokhvete har ikke særlig med hvete å gjøre, det er faktisk en aldri så liten nøtt. Nøtten har et høyt innhold av protein og lysin – en essensiell aminosyre som kroppen selv ikke kan fremstille, som må tilføres gjennom mat.


Hjemmelaget frokostblanding

Oppskrift på hjemmelaget frokostblanding til ca. Slik gjør du: Bland alt, unntatt rosinene. Jeg må nok medgi at tida ikke strekker til til at jeg alltid har hjemmelaget utgave, men når jeg skal kose meg litt ekstra tar jeg gjerne med meg et glass med hjemmelaget frokostblanding.


Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg