mandag 25. juli 2016

Pinnekjøtt i butikken

Kan brukes på alle koketopper, også induksjon. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! SLIK LYKKES DU MED PINNEKJØTT.


Pinnekjøtt i butikken

Legg pinnekjøttet i kaldt vann timer før det skal dampes. Skift vann en gang i løpet av utvanningen. Legg en rist eller pinnekjøttpinner i bunnen av en stor kjele, bygg opp ca.


Hell på vann så det står i høyde med risten. KIWI- butikker over hele landet har nå blitt forsynt med årets pinnekjøtt , og blant utvalget finner du splitter nye pinnekjøttvarianter fra spekematspesialisten Stranda, som kun er å finne hos KIWI. Gammelt pinnekjøtt ble pakket om, datostemplet på nytt og solgt i butikker ved juletider. Men hvor blir det av pinnekjøttet i butikkene ? Kommer det ikke snart? Sist år kom pinnekjøttet ca en uke før fødselsdagen hans.


Hadde håpt det kom på samme tid i år! Noen som vet om det er kommet allerede? Selv har jeg ikke sett noe, men det kan jo hende de selger det på butikker jeg ikke har vert innom. Tips til deg som kjøper pinnekjøtt i butikken vår i Verksgata Kjøp gjerne pinnekjøtt i god tid.


Vi har flott pinnekjøtt i butikken allerede i november. På grunn av det lave væskeinnholdet tåler det veldig godt å fryses. Legg til et par timer på utvanningen dersom du legger kjøttet i vann mens det fremdeles er frossent. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.


Pinnekjøtt – eller lammeribbe- er den vanligste julematen på Vestlandet, og har tatt opp konkurransen som den mest populære julematen over hele landet. Den unike smaken kommer fra de gamle konserveringsmetodene salting og tørking. Og du, skal du ha skikkelig saftig pinnekjøtt bruker du h uskeregelen 30-3.


Utvalget av pinnekjøtt varierer etter hvor i landet du bor, men du får et stort utvalg pinnekjøtt hos MENY. Besøk din lokale butikk eller se hva du kan finne i vår nettbutikk. Uansett om du vil kappe pinnekjøttet selv eller være så prisbevisst som mulig har MENY Norges beste utvalg av pinnekjøtt. Birkeland i Bergen er viden kjent for sine fantastiske råvarer innen vilt og spekemat! I vår delikate butikk i Bergen Storsenter finner du et stort utvalg av egenprodusert pinnekjøtt , fenalår og spekeskinke, sammen med det beste utvalget av kjøtt, pølser og pålegg.


Pinnekjøtt i butikken

Lange, hyggelige julefrokoster. Pinnekjøtt henger nemlig til tørk i noen uker etter at lammet er slaktet, før det kommer til salgs i butikken. Her finner du alt du trenger. Her er Kristians beste tips for å få en ekstra god pinnekjøttmiddag.


Selv elsker han pinnekjøtt og spiser det gjerne flere ganger i løpet av høsten. Når du går i butikken , studer pakken nøye til du finner akkurat det pinnekjøttet du vil ha. Noen vil ha mye fett, noen vil ha lite. Men det må være noe fett på for å få den gode smaken. Ta kjøttet ut av vannet.


Pinnekjøtt i butikken

Fyll på vann til toppen av pinnene. La kjøttet dampe (IKKE koke!) i ca. Etterfyll med kokende vann om nødvendig. Nå er pinnekjøtt fra norske lam på vei til butikkene ! Butikkene tømmes for pinnekjøtt. Hver tredje nordmann spiser pinnekjøtt på julaften, men slakteriene har ikke en eneste sauebit igjen.


Nå begynner butikkene å tømmes. Først smaker du med øynene i butikken , så smaker du før utvanningen - ved å skjære av en ørliten bit av kjøttet, og til slutt ved å smake på kjøttet etter utvanningen. Her er Geir sin 6-trinnsguide til skikkelig saftig pinnekjøtt : 1. En femmer til Gildes pinnekjøtt. På andreplass i testen kom Gildes pinnekjøtt , som fikk en solid femmer på terningen i VGs test. Smakspanelet mener kjøttet har en god og moden smak, er mørt og har god tyggemotstand.


Pinnekjøtt i butikken

Også dette er et pinnekjøtt som finnes i KIWIs hovedsortiment, og selges i alle KIWI- butikker. Har det kommet pinnekjøtt i butikkene ? Tenker på det fra Hallingskaret først og fremst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg