onsdag 27. juli 2016

Bilsete maxi cosi

Kjøp bilsete Maxi-Cosi hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Stort utvalg av farger og modeller. Les mer og kjøp hos Barnas Hus i dag!


Maxi - Cosi er et ledende merke innen bilseter og har vært det i over år.

Hvert sete er spesielt tilpasset barnets behov for sin alder , noe som gir barnet en komfortabel og trygg reise. Jollyroom har et godt utvalg av av barneseter fra Maxi - Cosi. Du finner babybilstoler, vanlige bilstoler, beltestoler, samt hendig tilbehør. Setet er er godkjent etter den nyeste og strengeste i-Size R1standarden og innbyr til en enkel 360° rotering av setet for å enklere ta inn og ut barnet av bilen. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


OBS: Les bruksanvisningen nøye før du installerer barnesetet i bilen, og sjekk at setet samsvarer med offisielle sikkerhetsstandarder før du bestiller det. I neste års modell vil vi gjerne se Maxi Cosi med denne funksjonen, nå som selv Brio har oppdatert sin klassiker Zento med hodestøtte. Vekt er fra til kg, men den kan ikke brukes forovervendt.

Maxi Cosi Mobi er tung og ganske klumpete, noe som gir passasjerene rett bak eller foran bilstolen noe mindre plass. Det er veldig viktig å velge riktig bilstol til ditt barn og dets alder. Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol. For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil?


Dagens bilstoler for babyer er konstruert og testet med de minstes sikkerhet og ergonomi i fokus, og de beste stolene på markedet i dag oppnår svært gode resultater i sikkerhetstester. Bruk en bakovervendt bilstol helt fra barnet er nyfødt. Bilstolen er enkel å installere, og passer i både store og små biler.


Maxicosi Cabriofix er en populær babystol som har vært på markedet en stund. Cabriofix kan monteres i bilen ved hjelp av bilens belte, eller i den medfølgende Easyfix basen, som du enkelt fester med belte eller isofix. Produktene passer for den aktive familien som liker å være på reise. Maxi Cosi Rock er en i-Size babystol til en litt lavere pris enn det man vanligvis må betale for nyere babystoler med godkjenning i henhold til i-Size (R129). For å holde kostnadene nede totalt sett har Maxi Cosi fokusert på å sikre at babystolen skal oppfylle de høyere sikkerhetskravene, samtidig som funksjonene er nedtonet.


De danske, tyske og engelske ekspertene har testet Maxi Cosi Citi på flere områder, og alle de ekspertene gir Maxi Cosi Citi flotte kommentarer og plasseringer. God sidebeskyttelse. Maxi Cosi Citi er et flott bilsete som er designet til å ta hånd om de alle minste babyene helt fra de er nyfødte. Vi hjelper deg å velge bilstol, bilsete til barn - blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker.

Enhanced comfort is provided by extra padding and a seat size reducer for newborns, while the Side Protection System optimizes overall safety. De er kjent for deres svært høye kvalitet og har komfortable og trygge bilstoler til barn i alle aldre. Pebble Plus i-Size får full pott på sikkerhet og gir lite risiko for skader ved både front- og sidekollisjon.


Over Million Babies Carried Home Safely.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg