tirsdag 5. juli 2016

Håndarbeid blogg

Enten du er fersk i faget eller viderekommen, håper vi å komme med gode ideer og gi litt inspirasjon. Denne bloggen skal handle om allsalgs håndarbeid. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS.


Jumpsuiten som jeg skal designe, tenker jeg at dere lesere skal få hvertfall en av størrelsene, gratis her på bloggen min. Men det er KUN her på bloggen jeg kommer til å legge ut gratis – versjonen av oppskriften.

De andre størrelsene blir kjøpe – oppskrifter, så får vi se hva str som blir lagt ut gratis. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. En blogg om ditt og håndarbeid.


Har fem voksne barn som alle er flyttet ut og har etablert seg. Har fjorten herlige barnebarn, elleve jenter og tre gutter. Enda ett nytt oldebarn er kommet så nå er vi oldeforeldre til to gutter og en jente. Har alltid vært glad i håndarbeid , og det blir for det meste strikking og hekling.


Nå som jeg har pustet liv i bloggen kjenner jeg faktisk kreativiteten boble i meg. Men jeg vet ikke helt hvor jeg skal la den utfolde seg.

Kanskje skal jeg sette opp symaskinen og sy noe fint. I dag kom det en pakke med ull-lester i posten til Celine og meg. For bare noen dager siden kom jeg over en dame som strikket lester på bestilling, og siden jeg ikke strikker selv så var det bare å bestille. Konfirmanten er fornøyd. Her er sølvskjegaven plukket av.


Men selve kransen består av isopor. Så har jeg limt på noen blomster, hjerter og andre limemerker. Disse luene er så kjappe og morsomme å strikke, at jeg bare måtte lage en blogg om dem – så jeg kunne få dele de med dere!


En slik lue strikker du glatt på en dag, maks to ( kommer an på hvor mye du sitter og strikker pr dag ), samtidig som de gir både deg selv og de rundt deg – noe så smile av. Velkommen til min nye blogg som omhandler håndarbeid av div. Bor i Lier med familie, stor hage og kjæledyr.


Alle bildene i bloggen blir større når du klikker på dem. Enlarge the photos by clicking on them. Dette er første gang, og ikke tro det har rablet for meg nå, men neste års julekort er allerede i hus. Ja du leste riktig! Som jeg skrev for noen dager siden så er årets julekort bestilt, men de har fortsatt ikke kommet enda.


Ett eneste plagg ble sydd og gitt vekk til jul, og det var første prototype av Majkakjolen. No ville eg strikka nokre som var større, så då brukte eg same oppskrift, men med tjukkare garn. Garnet eg har brukt, er Drops sin ekstra fine merino, og oppskrifta finn du her.

Det gjelder også når vi snakker om håndarbeid til barn. Håndarbeid handler om mye mer enn å skape et produkt. Og selvfølgelig er håndarbeid en fantastisk måte å utfolde sine kreative evner på. Fargene, tekstuerer, mønstre og teknikker utvikler ditt.


God kveld kjære lesere, jeg beklager at jeg ikke skrev noe på onsdag, jeg var ikke i form i det hele tatt og følte meg bare helt på bunnen egentlig, jeg er bedre nå men ikke helt tilbake enda, jeg håper jeg blir frisk fort for jeg er sååå lei av å være syk. Regnbuegarn fra Nille er et garn som gjør meg glad! Ikke bare er det fargerikt,. Så hvis din blogg heter amo sin blogg , så skulle jo visninsnavnet vært amo sin blogg ikke sant. Hvis du skal ha ny url adresse er det en større prosess.


Da må du kjøpe domene eller starte opp en helt ny blogg. Dette er noe som ikke gjort på 1-2-og man skal helst vute hva man driver med. Jeg liker håndarbeid , reiser, naturopplevelser, musikk, bøker og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg