fredag 29. juli 2016

Indiske jentenavn

Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Noen som har tips om fine indiske jentenavn ? Eller noen andre fine jentenavn som ikke er typisk å bruke i Norge nå for tiden? Så, MomJunction gir deg en omfattende liste over indiske jentene for å ødelegge deg for valg, men likevel hjelpe deg å velge bedre.


Indian Girl Name With Meanings: 1. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. India er et blomstrende land av en utallige språk, musikk, kunst og kulturer. Populære indianske navne. Generelt er mange af den opfattelse, at indianske navne vedrører dyr eller relaterer sig til dyrs egenskaber, men det er kun nogle gange korrekt.


Jeg venter mitt første barn til sommeren (vet ikke kjønn enda) og prøver å finne det perfekte navnet. Barnefar er indisk, og vi ønsker derfor et navn med indisk opprinnelse. Kom gjerne med mange forslag Anonymous poster hash: a. AnonymBruker skrev: Høyt blodtrykk over tid er farlig, lavt blodtrykk er ikke farlig i seg selv, kun ved at man svimer av feks og da kan skade seg. Jeg måtte forsøke andre medisiner pga bivirkningene var så ubehagelige, så jeg prøvde tre stykker totalt.


Nå går jeg ikke på noe le. Dette er en liste over populære navn. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre.


Mange indiske navne stammer fra sanskrit, som er Indiens klassiske kultursprog og kan sidestilles lidt med latin på vores breddegrader. Af populære indiske drengenavne kan bl. Deepak, der betyder skinnende, Dev, der betyder konge, og Haresh, som er et andet navn for Guden Krishna. Kanskje ser vi noen fellestrekk? For sjansene er vel ganske store for at det er minst én Emma og én William i barselgruppen din?


Etter thailandske regler har alle faste etternavn. Det er altså en navnekultur som skiller mellom for- og etternavn. Nettsida inneholder også ei fornavnsliste. I Thailand er det navneskikker fra flere språklige og religiøse kulturer i bruk.


Hovedsaklig er det en skikk som bygger på språket thai, og på de historiske språka sanskrit og pali knytta til buddhistisk religion. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


De fleste har vel hoert hva man kaller den kinesiske finansministeren? Men hva kaller man man en et Jehovas vitne pa kinesisk? Når det kommer til jentenavn har a-endingen vært i vinden lenge. De siste årene har over prosent av alle jentebabyer fått navn som ender på a (eller ah). Jeg trenger hjelp til og finne et jentenavn med muslimsk betydning, da far er pakistansk.


Hehe men føler at de jeg har luftet det for ikke har villet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg