fredag 8. juli 2016

Begynne med smokk

Med Philips Avent-smokker kan du trøste barnet ditt når som helst. Philips store utvalg gjør det lettere for barnet ditt å ta smokken. Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk!


Gratis frakt, rask levering og dagers returrett.

Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Jeg begynte med smokk etter ca. Baby skrek, baby fikk pupp, baby bæsjet og baby skrek mer.


Babyen bruker aldri puppen som smokk , og sugebehovet er der for en grunn, og det er ikke for å få plastikk i munnen. Vi måtte begynne med smokk fordi jeg ikke kunne la babyen ligge på puppen så ofte som han ville for kos og trygghet (han var hos pappaen sin) pga en skade, og det skulle vi gjerne ha unngått.

Når begynte dere med smokk ? For å unngå sugeforvirring, anbefales det å ikke gi babyen smokk eller la den få melk fra flaske første 3-ukene. I stedet for flaske kan du bruke nebbkopp eller en annen liten kopp, for eksempel et medisinbeger. Ikke at jeg stresser med det, og vim ikke starte for tidlig, men når ca har dere hatt god erfaring med smokkestart? Vet at alt er individuelt, men fint å se litt hva flere svarer. Men babyen sutter sunn fingrene sine og bruker puppen som smokk.


Barnets utvikling i ulike aldre. Kroppslig, psykisk, sosialt. Har du en moderat sikret gjel så kan det være like lurt å spare. Det kommer an på gjelden. Har du lån til langt over pipa, ville jeg nok satset på det.


Tannleger anbefaler at barn slutter med smokk senest i treårsalder. Barn bør helst slutte med smokk i toårsalderen, og barn over tre-fire år bør ikke bruke smokk. I treårsalderen har barna fått alle melketennene, og da er det på tide å slutte med smokken, sier professor Bjørn Øgaard ved UiO.


Les hele artikkelen her.

En smokk kan gjøre det lettere for barnet å sovne. Selv om barnet sovner lettere med en smokk i munnen, har det også lettere for å våkne igjen i det smokken faller ut av munnen. Derfor bør barn helst ikke sovne med smokk i munnen. Kjøp smokk hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Jeg ammer ganske ofte,ca hver 2-time siden hun vil ha mat så ofte,men det jeg lurer på da er om det er greit å begynne med smokk ,nå så tidlig? Har nemlig hørt så mye forskjellig,noen har sag. Mange er sene med å slutte med smokk , men når de blir så store må man tenke på tannstilling.


Sønnen min var år da han sluttet, men når tannlegen fortalte han at han kunne få rare tenner så sluttet han på dagen. Han brukte kun smokk litt om kvelden når han skulle sove da, fra 3-års alder. Når man skal slutte med smokk kan man også innføre ett alternativ, kanskje kosekluten ba-ba blankie eller drømmesauen Ewan?


Andre metoder for å slutte ved smokk. Hos akvariet kan smokken sove hos fiskene. Hos dyreparken kan man gi smokken til kapteinsabeltann. Når man ett lite barn skal slutte med smokk - blir det fort en emosjonell erfaring for den lille.


Derfor kan man med fordel begynne å snakke tidlig med barnet om at smokken skal fjernes. Slutte med smokk samtidig som man skal begynne i barnehagen er noe jeg ikke anbefaler. Smokk i barnehagen. Men jeg er gjerne med på å oppmuntre til smokkelutt når barnet er trygg i barnehagen.


I starten lar vi gjerne barna får smokken når behovet er der, etter hvert tar vi den gradvis bort når barnet skal spise og vi ser at det er i god lek. Elin Asbjørnsen ved Rennesøy helsestasjon i Rogaland sier smokk er ofte et tema som kommer opp rett etter at barnet er født. Blant naturbefolkninger er det vanlig med intens amming fram til barnet er 3-år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg