tirsdag 26. april 2016

Jentenavn som slutter på a

Jentenavn som slutter på a

Daglige spesialtilbud på hoteller. Døgnåpen live kundeservice. Alltid garanti om lavest pris! Bestill nå, betal senere og spar penger. Gratis avbestilling!


Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Noen navn kjenner vi godt, som Cato, Guro, Theo og Barbro, men det er mange andre flotte navn som slutter på o som godt kan brukes mer. Guttenavn som slutter på o er mer vanlige og mer brukt enn jentenavn.


Derfor er det større sjanse for at du støter på navn du ikke kjenner fra før i listen med jentenavn. Jentenavn - norskenavn. Tenker hvis det er ei jente til kan hun enten få noe i samme stil, eller et lengre navn slik at vi ikke trenger to.


Greit å tenke litt for å få helge. I dag er det jentenavn som slutter på a som klinger finest i nordmenns ører. Hvis du får en datter i dag er det stor sannsynlighet for at du velger et jentenavn som slutter på a. Det er veldig populært.


Nå er det rundt prosent. Vi har nå tre jenter og venter en fjerde (stakkars mannen min :-)) De to minste har navn på bokstaver og slutter på a, så vi kan ikke ha et til navn med a-ending, så hjelp meg jenter! Jeg er svak for Ane, men mannen syns ikke noe om det. Ellers er vi enige om Lykke, men etternavnet vårt gjør de. Så dette er navn som bare fire til ti barn fikk i fjor.


Har du tips til noen fine jentenavn som slutter på a ? Delta i debatten her. Sjeldent med mannsnavn på -a. Navn med a-ending er uten tvil populært, men ikke for guttene.


Mannsnavn med a-ending er svært sjeldne i både Norge og Europa. Så, hvilke jentenavn kommer dere på som slutter på A? Korte jentenavn som slutter på -a mest populære. Listen over de mest populre jentenavnene det siste ret blir hvert r lagt ut av. Vi har oppkalt Ingrid etter hennes mormor og hennes oldemor, og eventuelt flere barn vil også bli oppkalt. Så egentlig, så er barnenavn allerede bestemt her i huset, og for now, så slutter ingen av de på A. Ingen fra listen heller.


Jentenavn som slutter på a

Bruken av etternavn som slutter på sen, synker videre. Når det kommer til jentenavn har a-endingen vært i vinden lenge. De siste årene har over prosent av alle jentebabyer fått navn som ender på a (eller ah). Liste over kvinnenavn med norrøn opprinnelse er en liste over kvinnenavn som var brukt i norrøn tid.


Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Navneforsker Ivar Utne har tro på mer bruk av jentenavn som slutter på i-lyd og guttenavn som slutter på o-lyd. Foto: Shutterstock.


Lengde, antall stavelser og antall konsonanter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg