torsdag 14. april 2016

Babyverden app

Hva finnes i appen? Som prøver vil du hele tiden ha oversikt over hvor i syklusen du befinner deg, og når sjansen for unnfangelse er størst. Som gravid kan du følge babyens utvikling i tekst og virkelighetsnære illustrasjoner, lese en tekst til dere som skal bli foreldre, lese relevante artikler tilpasset uken du er i, laste opp dine magebilder, prøve bildefiltre og få tilbud fra våre. Babyverden (for Android) Dette får du i appen: Nye tekster hver eneste dag i svangerskapet og fram til barnets seksårsdag. Tekster uke for uke i svangerskapet – om babyen og til foreldrene.


Tekster måned for måned etter at babyen er født – om babyen og til foreldrene.

Mulighet til å følge alle barna i samme app. Prøver du å bli gravid? Er du gravid eller har du en baby?


Gravid og barn gir deg masse informasjon og fantastiske bilder av fosteret - dag for dag gjennom hele svangerskapet og frem til barnet ditt fyller seks år. Norges mest brukte app for graviditet og småbarnstid. Nå vil jeg slette det bildet, og legge til et annet bilde i stedet, men det får jeg ikke til.


Er det noen som kan hjelpe og forklare meg hvordan jeg kan gjøre dette? Er det bare meg eller blir andre også forvirret over at babyverdens app og preglife sier forskjellig på hvilken uke man er i?

Jeg har android telefon hvis det har noe å si. Har du barn, er du gravi eller ønsker du å bli det? Da har Babyverden appen som passer for deg. Tekstene til foreldrene er skrevet av jordmor og barnelege. Eg blir slengt ut i det eg prøver å gå inn på Min graviditet.


Har lastet ned babyverden sin app preglife. Der kunne man legge inn enten termindato eller dato for første dag i siste mens. Det står at de tar utgangspunkt i en syklus på dager min syklus stemmer dermed ikke med appen siden jeg har dager. Er det da mest riktig å legge inn riktig termindato.


Download Pregnant and children! I Liberoklubbens app legger du enkelt inn bilder av barnets første år. Nå kan du vinne en fin, innbundet fotobok med disse bildene og måneders forbruk av bleier. Svar på et enkelt spørsmål og delta i konkurransen.


Eggløsningen er overstått, og det er ennå lenge igjen til dere kan finne ut om det har lyktes denne gangen. For deg som prøver å bli gravi er gravid eller har små barn. Nyheter, fagartikler, eksperter og forum.


Tigergutts bok bok gratis nedlasting last ned Tigergutts bok lydbok p nett gratis Kontaktgele Babyverden. Endre kallenavn Kom i gangHjelp Last ned vr BV-forum app.

BV Gravid App Ranking and Store Data App Annie babyverdengravidgravid appbvfoster mobilebirnethe barnbarns. You do not follow this application. As anonymous user you will receive only reviews. The service provides to you data about app markets:. Med KIWI PLUSS- app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI.


Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Babyverden Samina Zahoor. Babyverden tilsendt gratis til din mobil fyller du inn ditt mobilnummer øverst på siden og trykker Send. Les om erfaringene deres og fortell oss om dine! Waiting par representerer svangerskapets uker, og de har alle gått et skritt lenger enn mange ville gjort: De har sluppet en fremmed person inn på soverommet sitt i løpet av svangerskapet, og latt henne være der til de har sovnet. Babyverden gir deg gode og troverdige svar på det du lurer på om graviditet og småbarnstid.


Hver uke har redaktør i Babyverden. Karine Næss Frafjord med seg en ekspert i studio.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg