fredag 8. april 2016

Når eggløsning

Markedets største utvalg av eggløsningstester til lavpris. Les mer og bestill. Alle eggløsningstestene våres er CE-merket. Eggløsningstest stav er hygienisk.


Når eggløsning

Graviditet- og eggløsningstester. Det er spennende å prøve å bli gravid. Men mange ønsker å lykkes ganske raskt når babydrømmen først melder seg. Bruk eggløsningskalkulatoren til å finne din eggløsning og fruktbare periode.


Din fruktbare periode er det tidsrommet i syklusen hvor samleie kan føre til unnfangelse. Du er mest fruktbar fra to til tre dager før du har eggløsning , og gjennom dagen for eggløsning. Hvis du vet når du har eggløsning , kan du planlegge å ha sex rundt dette tidspunktet, og øker dermed sjansene for å bli gravid.


Fertile dager er de dagene i en kvinnes menstruasjonssyklus når eggløsning nærmer seg og dagen når eggløsning oppstår, og hun kan bli gravid hvis hun har ubeskyttet sex. Mange som forsøker å bli gravide tyr til eggløsningstester for å finne ut når de er mest fruktbare. Fordi eggløsning vanligvis finner sted mellom klokken og 1 og man anbefaler temperaturmåling om morgenen, kan vinduet for mulig unnfangelse allerede være lukket når du oppdager temperaturøkningen. Alle kvinner er forskjellige, og det er også menssyklusen for hver enkelt kvinne.


Noen ganger kan mensen komme tidligere, noen ganger for sent. Men kanskje vet du allerede når du har eggløsning ? En menstruasjonssyklus varierer fra kvinne til kvinne, men også fra syklus til syklus. Egget lever i 12–timer, men siden sædceller kan leve i flere dager, er du mest fertil og har størst sjanse til å bli gravid hvis du har ubeskyttet samleie på samme dag som eller dagen før eggløsning.


Når eggløsning

Egget modnes i eggstokken inne i et mikroskopisk hulrom - inne i en folikkelcyste. Egget vokser og hulrommet fylles med væske slik at folikkelcysten etterhvert buler ut mot overflaten på eggstokken. Man tror at det økte trykket av denne folikkelcysten kan skape stramning og smerter i. Trygg og rask levering - kjøp nå!


Har du en syklus på dager begynner du med tester på den 8. Spar penger ved å kjøpe flere sett. De fleste kvinner har en variabel syklus, og det er derfor sjelden at eggløsning finner sted nøyaktig dager etter at menstruasjonen startet. Smerter ved eggløsning. Hvis du prøver å bli gravi kan du også tenke på når en graviditetstest kan tidligst vise positiv etter eggløsning.


Når eggløsning

I enkelte tilfeller kan en graviditetstest være positiv så tidlig som dager etter eggløsning – hvis egget befruktes og du blir gravid. Disse selges på apotek og på ulike nettbutikker. Den billigste varianten er en strimmeltest som skal brukes i de 4-siste dagene før forventet eggløsning.


Stavtester er noe enklere i bruk, men litt dyrere. Jeg skriver opp hver mnd når jeg får mensen, og det er som regel veldig regelmessig. Når skjer eggløsning ? Du kan ikke bli gravid etter at menstruasjonen har opphørt helt, men du bør imidlertid bruke prevensjon inntil du er helt sikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg