onsdag 6. april 2016

Dorthe skappel genser til barn

Finn Genser Til Barn. Skappel -genseren har blitt utrolig populær, og det ryktes at alpakkagarn er utsolgt over hele landet? Dorthe Skappel genser til barn. Den er strikket i rosa rubin fra sparkjøp, og.


Se oversikt over alle endringer som er gjort på eksisterende oppskrifter. Det tar heller ikke så lang tid så hvis du starter nå, har du en ferdig Skappel - genser til Sankthans. Hun har latt seg inspirere av store bygg og arkitektur.


Sommerstrikk fra Skappel. Hun forteller at sommer betyr total avslapping og. DORTHE SKAPPEL : Salto har egen sutteklut, et teppe han alltid har med seg: – Han kan bruke fem minutter på å rigge seg til. Driver med en Dorte skappel genser nå og har brukt suri alpakka og suri mini garn, men det er jo fryktelig dyrt! Noen som vet om et billigere alternativ som gir tlsvarende resultat?


Dorthe skappel genser til barn

Strikk masker og fell av masker midt på. Fell så den første masken nærmest halsen ved å strikke de to første maskene rett sammen. Litt drøyt spør du meg. Det skal jo bare være en kosegenser. Jeg strikker derfor med alternativt garn, og det fungerer veldig bra.


Da kommer genseren på ca. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre! Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager.


Dorthe skappel genser til barn

Dette delte hun selv på sin Instagram-profil hvor hun publiserte et bilde av seg selv hvor man tydelig ser gravidmagen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Kine har modifisert oppskriften litt, for at luen skal passe et barn. Maria Skappel strikkegenser - Mote og Shopping 16.


I denne boka finner du juleplagg til mann og kvinne, for liten og stor, mann og kvinne – og selvsagt til hunden! Det er gensere, strømper og luer, en poncho, hundegenser og babyplagg. Motivene strekker seg fra koselige, kjente norske julemotiver, til de mer tøysete og tullete.


Selv er Skappel en av Norges mest profilerte TV-ansikter, men hun har tidligere fortalt til Se og Hør at hun aldri ville ha stilt opp i eget program sammen med ektemannen. Ektemannen Jon Skappel. Tok utgangspunkt i denne oppskriften Skappel - genser til barn. Josefine er mnd.


Siden du allerede har strikket en genser med det garnet og de pinnene kan du bruke målebånd og måle hvilken strikkefasthet du har, du har jo på en måte allerede laget en prøvelapp, sett en knappenål i arbeidet, mål 10cm bortover og sett en knappenål der, antall masker som er mellom hver knappenål forteller strikkefastheten din. N er boka Skappelstrikk i salg, her finner. Fra Welhaven til Besigye. Da ble det til at også jeg måtte hive meg på denne Skappel bølgen. Var min mor som faktisk tipset meg om den.


Dorthe skappel genser til barn

Tenke seg til , mamma følger mer med på mote enn det jeg gjør, jaja. Jeg valgt å bruke Tynn alpakka og Kitten mohair garn fra Sandnesgarn i fargen sennepsgul som er så populært nå. Har helt dilla på den fargen:0). Skappel Genser Oppskrifter - Oppskrifter for skappel genser. Modifisert Skappel - genser str XSS Strikkeoppskrifter Pinterest This Pin was discovered by Anne Grete Eriksen.


N er det utsolgt for alpakkagarn i. Begynner så på runde 3. Fortsett med flettemønster til passe høyde opp til tommelen. Fell så masker på starten av runde 3. Jeg hadde fletter på denne. Legg opp nye masker på runde 4. På de neste runder så feller du masker over tommelen.


Dette for å få en god passform opp til fingrene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg