torsdag 7. april 2016

Søte vitser

Søte vitser

Morsomme sjekkereplikker, dårlige sjekkereplikker, søte sjekkereplikker. Her kan du finne litt av hvert! Forhåpentligvis kan noen av disse få frem latteren! Vitser er til for å spre glede.


Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Er du på utkikk etter korte vitser ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme, korte vitser. Det ligger en landmine der borte. Pøh, og den tror du jeg går på.


Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum. Noen som kan noen ste sm dikt eller lignende det er plass til p en. GODE VITSER - t Uansett, her finner du mange gode vitser du kan hygge deg med. Her finner du et godt utvalg av rene og trygge vitser for barn. Barnas vitser er laget av barn og for barn.


Søte vitser

Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer gåter for barn. Karsten hadde med sin unge vakre sekretær, Gudrun, på forretningsreise. De hastet fra møte til møte og det var ikke noe fritid. Dette falt ikke i god jord hos Gudrun , som hadde sett.


Lille Olav var sønnen til en flink bilmekaniker og farens språk dreide seg mye om oljeskift og lignende. Dette fikk læreren oppdage da han spurte Per hvor gammel lillebroren var. Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor.


Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre. Lyst til å sende noe sånt til kjæresten min siden han har er såpass langt borte fra meg om dagen Morsomme vitser.


Delinger 1Visninger. Slike småbarn er så søte at en nesten kunne ete dem opp, sa en. Flørt _____ Jeg er som en veteranbil - stilig, unik og med umåtelig fart i svingene. to your account. Alle behøver en venn iblant, så ta godt vare på den du fant. Nissen var på sin årlige turne i Nord.


Søte vitser

Kom ned pipa, delte ut gaver. Neste pipe, ned i stua, der ligger det søte nakne jenter. De spør om han vil bli. Dette laget han kakaoplater av, men siden smaken var bitter prøvde han og tilsette melk til pulveret.


Hå hå hå, pause nå, kan ikke klatre med kjempestå! Har kost oss i hele dag, å gikk hjem rett før 16. Barnehagen med di søte barna, jeg kan ikke si mer enn. Skulle passet Tico (hunden til Elina) i dag, men det ble ikke noe av.


Nå er jeg hjemme, ser på AFV på Tv Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg