fredag 22. april 2016

Gravid uke 9 stor mage

Men så begynte ikke magen min og vokse før i uke 16. Da var det slik at jeg pluttselig fikk stor mage , det var ikke noe gradvis. Så etter at magen kom, har jeg prøvd å ta bilder vær uke , slik at jeg kan se framdriften selv, og ikke bare merke det på klærne og høre at andre synes jeg er blitt større. Kos deg masse i svangerskapet!


I uke 6-begynte kvalmen, og en bivirkning er at jeg er blitt løs i magen og dermed forsvant den stinne følelsen. Magestørrelsen er som før graviditeten om morgenen (etter dobesøket, sorry detaljer ), men kan være ganske stor om kvelden.

Første gang: Var gravid og mistet i uke 12. Andre gang: Ble gravid mnd etter (fulgått) Var da i bryllup i uke og hadde stor mage ! Stor mage i uke 23? Tema: Hele kroppen påvirkes av graviditeten og gravid i jobb. Babyverden har en podcast uke for uke.


Under tema vil du for hver uke kunne lese en oppsummering av det som ble sagt i podcasten. Dette er svangerskapet - uke for uke - Aftenposten 14. Dere som har vrt gravid mer enn gang.


Fra uker og dager til uker og dager av.

Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Følg graviditeten din uke for uke i appen Gravid og barn. Så stor er babyen i magen.


Man kan si at høye kvinner generelt bærer barnet lenger inn i kroppen, og magen kan derfor være mindre synlig. Noen får kanskje ikke fremtredende mage før nærmere uke 30. Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Når går evt denne luften bort da, slik at det bare blir gravid mage ? Jeg er nå imin uke. Skjønner derfor ikke helt hvorfor mage. Alt er ubehagelig og vondt, flere med store gravidmager? Føler jeg ser høygravid ut! Rundt uke er den nok stoooor.


Pleier å få spørsmål om tvillinger og forestående fødsel i flere md før termin. Nå er jeg i uke og ser slik ut. Får kommentarer fra andre om at jeg er for stor. Sensitiv som man er som gravid blir man lei seg når man hører slikt.


Men en stor mage trenger ikke alltid bety at babyen er ekstra stor.

Uke 7: Embryoet er på størrelse med en bønne og har små knopper som skal bli hender og føtter, og hodet vokser mye fordi hjernen er i rask vekst. Har gått opp rundt 8-9kg. Du føler deg kanskje trøtt og slapp og løper oftere på do og tisser.


Oppblåst mage , halsbrann, kvalme og forstoppelse er vanlige plager. En tørr kjeks før du står opp kan forebygge kvalmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg