fredag 1. april 2016

Tannverk råd

Mot tannverk så er nok det beste rådet å gå til tannlegen, men disse har ofte litt for lang ventetid på behandling. Da er smertestillende ofte eneste utvei til man får seg en tannlegetime. Er man gravi så bør man være forsiktig med å ta for mange piller, så for de, og andre, er det greit at det finnes andre tips for å lindre smertene.


Du blir med stor sannsynlighet smertefri, eller opplever vesentlig lindring, så snart vi får gjort noe med årsaken til tannverken. Tannverk som kommer og går kan være både smertefullt og irriterende, men hva skyldes det egentlig? Her er tannlegens råd og tips til hvordan du kan lindre tannverk.


Tannverk , eller tannpine, kan ha flere årsaker og det er derfor viktig å oppsøke tannlegen. Karies (hull i tennene) er den vanligste årsaken til tannverk. Tannverk kan være svært smertefullt og bruk av smertestillende medisiner er ofte nødvendig. Vi har snakket med Dag Ørstavik, professor dr.


Universitetet i Oslo, om seks ulike årsaker til smerter i tennene. Og kanskje det viktigste, rådene mot tannverk. Tannverk er smerter i tennene, og skyldes som regel hull i en tann (karies). Men det kan også være andre årsaker til slike smerter, og det er derfor viktig å søke hjelp hos tannlege ved tannsmerter som vedvarer.


Man kan også bruke som opp til tabletter med Paracetamol,men husk at særlig for kvinner som har bare halvparten så stor lever som menn,bør dosen på max. Har noen råd om tannverk ? Jeg har prøvd alt, bortsett fra kanel. Oslo Tannlegesenter er åpent 8-21.


Hva gjør man når man har så tannverk at til og med armene er numme? Jeg betaler ned gjeldsordning, og har kun livsopphold. De som vet, de vet - det er en sats med rom kun for det nødvendigste, og selv om jeg kutter ut å spise en måne har jeg ikke mye til overs til en tannlege. Tannlegen din kan hjelpe deg med spesifikke råd for dine plager, og det er mulig å få tannkrem med sterkere konsentrasjon av fluor, informerer Staxrud om.


Det blir det neste. Pass på kostholdet ditt - Ofte er det undervurdert hva slags type kost du har. Spiser du mye sukkerholdig mat, bør du passe ekstra godt på tannhygienerutinene dine, sier Staxrud. De kan ikke trekke den heller pga da må jeg ta røntgen og det ville ikke tannlegen gjøre pga faren for babyen.


Hva er årsaken til tannervebetennelse og tannrotbetennelse? Tannervebetennelse oppstår oftest på grunn av et dypt hull i tannen (), som når helt inn til tannerven. Jeg fantaserer om å dra ut tanna selv så vondt er det. Jeg trenger råd om hva jeg skal gjøre. Er det lov å la folk leve med tannverk ? Du kan ikke gå sånn, men godt du har time i morgen men det er leeenge når du har vondt.


Visdomstann smerter – noen tips. I tilfeller når visdomstannen ikke har kommet helt ut eller ligger litt galt plassert bør visdomtannen trekkes. Er en tann som falt ut, den sprakk bare. Nå er bare rota igjen. Den var vært sånn i noen år nå.


Tannverk råd

All informasjon på NHI. Nå har jeg så tannverk at jeg er helt slått ut. Med tannlegevakt for akutt hjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg