onsdag 6. april 2016

Konfirmasjonssanger gutt

Få gode tips og råd! Supre konfirmasjonssanger til jenter og gutter. Mange valgmuligheter. Lett å endre konfirmantens navn.


Morsomme konfirmasjonssanger i stort utvalg, gode sanger til din konfirmasjon, råd og tips.

Her kan du finne konfirmasjonssanger til gutter. Konfirmasjonssanger til gutt fra foreldre. Du vil få se en forhåndsvisning av sangen. Her finner du konfirmasjonssanger enkelt.


Vi har delt kategorien opp i fem kategorier. Hver eneste sang har innhold som omhandler mange aktuelle tema fra oppveksten, og hver eneste sang inneholder også det som dagens fjortiser er opptatt av. Du finner de aller fleste sangene både for jenter og gutter , men innholdet i sangene er litt ulikt.

Sangene finner du også fra én av foreldrene, og mange av disse passer også fra faddere, besteforeldre etc. Vi skriver også på bestilling. Tips og råd til deg som ønsker å skrive din egen sang. Gratis konfirmasjonssanger - eksempler.


For deg som skal arrangere konfirmasjon! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Musevisa Vi vil nå gjerne hylle vår flotte konfirmant. I dressen sin er gutten vår utrolig elegant.


Vi er nå begge stolte, for du er veldig flott, og der på skolen går det også riktig godt. Heisann og hoppsann – du veldig aktiv er, og derfor har du jo iblant forvoldt en del besvær. Litt morsom sang om en gutt som er veldig aktiv og nysgjerrig, noe som har skapt litt hodebry for foreldrene i barndommen. Du ble en riktig morgenfugl, sto opp før alle andre, serverte mamma frokost, bakte boller på vårt gulv.


Ref: Din oppfinnsomhet vår kjære, kunne helt utrolig være, spiste opp et glass med fluor, her var ikke noe slurv. Melodi: Bamsens fødselsdag.

Religiøse konfirmasjonssanger til gutt Jeg har skrevet konfirmasjonssanger i mange år. Sanggalleriet gir deg helt nyskrevne konfirmasjonssanger fra de aller fleste inviolverte i en konfirmasjon. Janne har skrevet personlige konfirmasjonssanger i mange år og ønsket nå å lage noen generelle sanger som man ikke finner andre steder på nettet. Man vil jo gjerne få gi noen gode råd og ønske konfirmanten hell og lykke. I vår velkomstsang kategori finner du konfirmasjonssanger til konfirmanten enten det er gutt eller jente.


Mor far, foreldre, søsken, venner, familie. Dette åpner festen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg