mandag 18. april 2016

Matvarer levert hjem

Norges største utvalg. Alltid punktlig, og en mengde gode tilbud. Få alle matvarene ferdig pakket på et sted i nærheten eller levert til døren. Spar tid og penger!


Ingen bindingstid på tjenesten. Vi leverer matvarer til skoler, barnehager og bedrifter i Bergen og omegn.

Du bestiller enkelt de matvarene du ønsker og de blir levert på døren. Vi benytter egne kjølebiler som er beregnet til mattransport og dette sikrer riktig temperatur under hele turen. Det å få levert maten hjem på døra etter bestilling gjennom mobil eller datamaskin over nettet blir stadig mer populært. Nettavisen har testet tre av leverandørene på levering, pris, utvalg.


Du får levert matvarene på døren, og du kan velge å få dem levert samme dag som du bestiller men dette koster litt ekstra. Oslo, Akershus, Buskeru Vestfold og Østfol men de jobber med å utvide leveransetilbudet. Sunt Rett Hjem leverer fersk, sunn og ferdiglaget middag på døren til deg og familien.


Det er viktig å ta vare på de gode øyeblikkene rundt middagsbordet – derfor er vårt mål å skape tid og rom for dette i en ellers hektisk hverdag. Oslo og omegn, med planer om å vokse antall hentepunkter til i løpet av året.

Bestill matvarer på nett og få levert hjem fra kun kr. Vi komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse. Få utlevert matvarene du har bestilt, ferdig pakket, på et sted i nærheten eller på vei hjem fra jobb. Se hvor og når du kan hente. Få den levert hjem på døra.


Noen tastetrykk på mobilen eller datamaskinen og vips, noen timer senere er esken med dagligvarer klar for henting, eller levert på døren. Den vanlige turen i butikken kan være i ferd med å dø ut. Da kan du velge akkurat når det passer for deg å få maten levert og ta den i mot i pysjen om du vil. Pris for å bestille mat som leverer hjem. Vi avtaler en tid hvor vi kommer hjem til deg og lager en plan for innkjøpene.


De fleste av oss tror at vi ikke har et fast handlemønster, men det viser seg at vi ofte holder oss innenfor 5-grønnsakstyper. N kan du enkelt bestille p nett og f matvarene. Budstikka - Dette koster levering av mat hjemme 3. Travle mennesker dropper matbutikken og bestiller matvarer p nett.


Leverer middagsrvarer og oppskrifter hjem til deg. Kjøpmannen på nett er en matbutikk på nett, som har spesialisert seg på levering til både private kunder, barnehager og firmakunder. Fra vår dagligvare-nettbutikk, får du levert frukt og grønt, dagligvarer, melkeprodukter og rekvisita - samt engros produkter.


Det å kunne komme hjem og det er bestemt på forhånd hva middagen skal være, det er bare. Alle bør få muligheten til å nyte deilige, interessante, hjemmelagde, og sunne matretter, ikke sant?

SpisRiktig handler om å legge til rette for en forenklet hverdag med gode, sunne, matopplevelser til tross for en hektisk timeplan. Høstens favoritt - gulasj. En utsøkt rett basert på den ungarske gulasjen.


I denne varianten har vi byttet ut storfekjøtt med kyllingoverlår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg