mandag 11. april 2016

Englemamma blogg

Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS.


Og vår veldig etterlengtede og nydelige Tomine kom to uker før tiden, 02. Nå har vi verdens fineste gutt, verdens fineste jente og himmelens.

Englemamma , livet med sorgen. De hormonell utbruddene føler jeg noen ganger nesten tar livet av meg. Man våkner med tårer og legger seg med tårer. Hobbyskribent, amatørfotograf, nevrotisk kjerring, praktiserende trebarnsmamma og englemamma. Velkommen inn i mitt kaos.


Jeg er både mamma og englemamma - det høres så uvirkelig ut enda. Det er gått snart to uker allerede siden vi mistet vår lille Elias, det er fremdeles et sjokk og jeg tror ikke det har gått opp for meg enda. Når kommer det til å gå opp for meg?

Men kampen føler jeg nå nesten var forgjeves for jeg ble ingen praktiserende mamma da! Jeg ble ingen mamma for den sønnen jeg gledet meg til å få, isteden ble jeg en englemamma i dyp sorg. Og å bli minnet på dette, og å gå gravid igjen på samme tidspunkt er faktisk helt grusomt. Skrev nettopp et innlegg om hvordan det er å være bonusmamma, så nå tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg om hvordan det er å være englemamma også. Vår vakre jente ble født død.


Livet falt i grus og vi fikk innblikk i en verden vi ikke kjente fra før. Her blogger jeg om livet som englemamma og veien videre gjennom et nytt svært angstfylt svangerskap. Blogg : englemamma. Nå har denne sterke jenta laget en blogg der hun skriver om tiden etter at Nora Sofie gikk bort. Dette er en blogg der hun skriver åpent og ærlig.


Ikke alle vel og merke. I dag er det måneder og dager siden Svanberg Leo ble født og døde, og hver dag går i bølgedaler. I det ene øyeblikket har jeg det fint, mens i det andre ikke. Det verste er å ikke få sett øynene hans eller å vite hva som kunne ha blitt om det ikke hadde skjedd.


Den lykkeligste dagen i mitt liv, mamma for første gang til verdens mest perfekt gutt. Vi håper med dette forumet å få litt fart på de gode diskusjonene på Mammanett.

Da var endelig dagen kommet da Stian og Nina skal gi hverandre sitt ja. Jeg har gledet meg til denne dagen i ett år nå, helt siden vi fikk være med å dele det flotte frieriet. Det kommer nok til å bli en veldig spesiell dag og jeg gleder meg til å se hvordan alt blir og spesielt til å se kjolen. Er dette noe alle jenter er gale etter eller er det bare meg som har noe spesielt. Innlegg om blogg om å miste barn skrevet av sommerfuglskatt.


De siste ukene har gått så fort og jeg har hatt noe på programmet hver dag og dermed lite blogging. Vi har nominert Susanne Youngbloms blogg fordi vi synes den er en vakker blogg å hvile øynene på. Hun er opptatt av kvinners og barns rettigheter og velferd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg