fredag 8. april 2016

Forslag til lunsj

Salat, scones, sandwich, pai eller omelett. Noe for enhver smak. Trenger du tips til en god lunsj ? Hva med scones, salat, sandwich, pai eller omelett. Her har vi brukt ferskosten sammen med litt honning, sitronsaft og frisk basilikum.


Forslag til lunsj

Dermed får du en nydelig dressing som passer perfekt til den sunne og lekre kyllingsalaten, men som også fint kan brukes som tilbehør til andre typer salat. Forslag til ingredienser som kan gjere salaten meir spennande er kikerter, bønner, fetaost, guacamole,. Tips til julelunsjen. Julen er høysesong for lange lunsjer og koldtbord. Når jeg inviterer til julelunsj foretrekker jeg å gjøre det relativt enkelt med fokus på gode råvarer, med blant annet gravet og røkt laks, tradisjonelt kjøttpålegg og gode oster.


I dette innlegget har eg samla forslag til sunne, enkle tips til kva man kan ta med seg i matpakken. LOMPERWRAPS MED GODT PÅLEGG – og masse grønnsaker som tilbehør. Sunn OG kreativ matpakke.


Høres det uoppnåelig ut? Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Her er sunne forslag og mer enn oppskrifter på nistemat enten det er i matpakke eller i matboks, til voksne eller barn, til skolemat eller jobblunsj. Når det kommer til denne aromatiske smurninga på skiva – se etter Synnøve Finden sitt smør “Smøremyk Rapskokos” i matbutikkene. Er du lei av den samme lunsjen dag inn og dag ut på jobb?


Det kan fort bli kjedelig og ensformig med dvaske brødskiver i matpakken eller den samme kantinematen hver eneste dag. Pakk lompene inn i folie og dei smaker ferskt og godt til lunsj. Du trenger ikke bruke lang tid på å lage en god og sunn lunsj.


Vi har samlet tips til en rask, enkel og sunn lunsj som gir masse energi. Dei no neste vekene er ofte fylt med julefrukoster, julelunsjer eller koldtbord der man skal ha med seg en rett kvar. Høyres forslag om skolemat er ikke verdt matpapiret det er skrevet på, mener Ap-leder Jonas Gahr Støre. Det er fort gjort at alle tar med det samme kvart år slik at det blir lite variasjon, eller at bordet blir fylt med typiske gjengangere. Slakter Høyres skolemat- forslag - Serverer bløff til lunsj - Dagbladet Vi bryr oss om.


Vi har oppskrift på super gode salater, passer like godt til lunsj som til middag. Hver dag kjører Oslolunsj ut hundrevis av lunsjretter til en rekke store og små bedrifter. I tillegg til lunsj satser vi på et fleksibelt mattilbud. Du skal få dekket alle dine behov for servering fra oss uavhengig om det er til egne ansatte, kunder, andre samarbeidspartnere eller en privat tilstelning. Mine forslag til tapasretter.


Forslag til lunsj

Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter, og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat. Har du en spesialitet som du disker opp med når du får venninner på besøk til lunch eller kvelds? Når jeg lager tapas tillater jeg meg å blande typiske spanske tapasretter med en rekke andre bidrag fra andre verdenshjørner. Jeg får to venninner på lunch og har ikke peiling på hva jeg skal lage.


Helst ikke salat, da hun ene lagde det sist. Kjekt med noe nytt. Gjerne noe jeg kan lage foccacia til , siden jeg akkurat har læ. Skal du lage lunsj i dag? Oppskriften finner du på matprat.


Forslag til lunsj

Her får du middagstips fra oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg