onsdag 20. april 2016

Mensen etter spontanabort

Livmoren normaliseres raskt etter en spontanabort , og noen prøver å bli gravide igjen kort tid etter. Det finnes ikke noen medisinske grunner til å utsette forsøk på å bli gravid. Den følelsesmessige bearbeidingen av en spontanabort kan ta tid. For kvinner med en ukomplisert spontanabort , viser våre data at det ikke er noen grunn til å utsette å forsøke å bli gravid på nytt, sier Schisterman.


Kvinnene som deltok i undersøkelsen hadde enten en eller to episoder med spontanabort bak seg. Kvinnene var i gjennomsnitt år, mens partnerne var rundt år. Gjentatte spontanaborter defineres som tre eller flere spontanaborter etter hverandre.


Så trodde jeg at mensen hadde kommet, så jeg gikk på do og i trusa fant jeg en rund liten kjøttklump med en hvit hinne på den ene siden. Re: Når ha sex etter spontanabort ? Tusen takk for svar, og gratulerer så mye med graviditeten! Da satser vi på å prøve ikveld. Har så inderlig lyst til at spiren skal sitte hos meg også - krysser fingrene for det.


Lykke til framover, håper alt går bra! Hvor lenge etter kom eggløsning forresten? De tror gjerne at det bare er en vanlig mens , sier hun. Selv om det kan være vanskelig å tenke slik der og da, er det også viktig å huske at en spontanabort som regel skjer av en grunn.


Som oftest skjer tidlige spontanaborter fordi det rett og slett ikke er liv laga. Symptomer på spontanabort. De aller første symptomene på en spontanabort er nemlig svært diffuse. Tidlig i svangerskapet er det så å si umulig å merke med mindre du tester deg samme dag som du forventer mens , og får positiv graviditetstest, sier jordmor ved Hjemmejordmor i Bergen, Annhja Nielsen. Jeg har alltid falt rett inn i syklus etter SA og MA, får eggløsning ca uker etter jeg starter å abortere, og mens ca uke etter det.


Første eggløsning etter abort kjennes ekstra godt, så denne helgen har vi holdt på som kaniner etter junior har sovnet. Jeg har kun hatt en veldig tidlig spontanabort (mistet en uke etter jeg skulle hatt mensen ). Jeg fikk faktisk eggløsning tidligere enn vanlig i den neste syklusen, dager etter jeg begynte å blø. Vanligvis har jeg eggløsning dager etter første dag i mensen. Og jeg ble gravid igjen før jeg fikk mensen.


Eldstemann skal få TV på rommet og har arvet en eldre TV (ikke smart tv). Så vi tenkte at hun skulle få en canal digital boks hun også. Men jeg forstår ikke helt nettsiden dems. Opererer de med TV i alle rom som en egen pakkeløsning eller kan vi f. Det er også vanskelig å si hvorvidt du har hatt eggløsning eller ikke. Mensen din kan være forsinket pga hormonelle forstyrrelser etter spontanaborten , men den kan også være borte fordi du er gravid.


Etter en spontanabort , er det du selv som bestemmer hvor lang tid det skal gå før du prøver igjen. Lurer på om det er noen som vet hvor lang tid det kan ta før mensen kommer tilbake etter en spontanabort. Min siste mens var 25. Hvis noe vev fra fosteret eller morkaken er igjen i livmoren etter en spontanabort , eller hvis fosteret dør og forblir i livmoren, kan legene gjøre ett av følgende: Hvis kvinnen ikke har feber og ikke er syk, kan hun følges nøye mens man venter for å se om livmoren vil fordrive fosteret og morkaken på egen hånd.


Når jeg hadde en abort i sommer, så hadde jeg klumper og mye blod den første mensen , men kun de to første dagene (mest den første). Fikk mensen for dager siden, men denne gangen slutter den ikke ordentlig. De store blødningene gav seg etter dager, men det kommer fortsatt litt slimet blod. Ikke mye utflod utenom dette og synes ikke det lukter noe spesielt. Hva kan dette være?


Måtte på toalettet en gang i timen hvis ikke gikk det galt. Etter MA uke som endte i utskrapning av morkake fikk jeg igjen mensen fem uker etter utskrapningen. Det er IKKE større abortrisiko dersom man forsøker igjen på første forsøk etter en spontanabort.


Grunnen til at man ofte blir rådet til å vente etter en spontanabort er psykisk. Mange sliter etter en abort, og trenger noen uker på å komme seg i hodet før man nullstiller seg og er klar til å prøve på ny.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg