torsdag 28. april 2016

Plomme oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Plomme oppskrift

OPPSKRIFT : Plomme i madeira Epler kan kandiseres , spises med yoghurt , kuttes i båter, krydres godt og serveres med krem. Eller de kommer i tilslørte bondepikers drakt. Oppskrifter med Plommer. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre.


Allerede henger greinene tunge flere steder i landet. Mens eplet er frukthagens svar på den friske, naturlige jenta, er plommen den mørke i silkekjole i hjørnet. Victoriaplommen har hele aromastoffer. Plomme kommer opprinnelig fra Vest-Asia, men dyrkes i dag over hele verden. Plomme er rund eller oval i formen og størrelsen kan variere fra sort til sort.


Plomme oppskrift

De største kan bli på størrelse med et lite eple. Plommene kan du gjerne dele i to eller fire for å korte ned koketiden litt. Plommesteinene trenger du ikke fjerne ennå. Holdbarheten på plommer avhenger av hvor langt plommene har kommet i modningsprosessen.


En moden plomme har kort holdbarhet, og bør spises innen få dager. Har du derimot høstet plommene mindre modne, kan de holde seg lenger. Med plommer kan du lage utrolig deilig syltetøy. Det er tid for plommer ! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Bare ventende på en god oppskrift for å få brukt dem? Del plommene i to, fjern steinen og ha dem i en kasserolle sammen med sukker.


Her kommer løsningen! Så greier disse to ingrediensene, med hjelp av litt varme, å bli et supergodt syltetøy. Tenk om alt i livet kunne vært så enkelt! Jeg bruker halvparten så mye sukker som plommer. Plommechutneyen passer som tilbehør til steker og den er spesielt god til vilt.


Plomme oppskrift

Chutneyen kan også brukes som smakstilsetning i sauser. Sjokoladekake med plommer er nesten som en dessert å regne, myk, saftig og rik på smak. Server gjerne med vispet krem til.


Hjemmelaget plommesyltetøy av selvplukkede, søte plommer er raskt å lage, smaker vidunderlig og lokker fram minner om sommer og høst langt inn i vinteren. Plommer alene gir en litt tam vin, de kan imidlertid blandes med “alt” av annen frukt og bær og ren plommevin er også et godt utgangspunkt for vermouth eller aperitiffer som smaksettes med kunstig aroma. Vask plommene fjern stilker og steiner. Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.


Plomme oppskrift

Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser. Finn vin til maten. Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks. Lag en deilig smuldrepai med sesongens norske plommer.


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Dette er en dessert som er litt undervurdert i mine øyne. Spis paien lunken med en stor kule vaniljeiskrem. Supergodt og ikke minst en herlig høstdessert å servere etter middag. Har du ikke plommer er epler eller fersken også et godt alternativ.


Hermetiske plommer har til alle tider vært regnet som en fin festdessert med pisket krem til. Plommer tåler å oppbevares i kjøleskapet i opptil uker. Noen oppskrifter : Sursyltede plommer kg plommer dl eddik 6g sukker litt frisk ingefær stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg