tirsdag 19. april 2016

Sykkelferie norge

Webdesign Nettsider og nettbutikker. I dag kommer det meste av trafikk fra mobiltelefoner og nettbrett. Hvis siden din ikke er tilpasset for dette, kan du miste mange potensielle kunder. Om du ønsker å komme nært på naturen og oppleve det norske landskapet, er en sykkeltur det perfekte alternativet. Boka gir også noen gode råd til andre som ønsker å feriere på denne måten.


For alle som har anledning til å sykle, oppleves landet vårt best på to hjul.

Her finnes muligheter for både landeveissykling i verdensklassen, fantastiske sykkelruter og et stadig økende antall sykkelstier og løyper for de som ønsker å utforske sykling i skog, mark og i fjellet. Toppturseilas i Nord- Norge. En fin sykkelferie er noe alle kan få til på 1-2-3: Du trenger: En sykkel som virker. Du trenger ikke en spesiell type eller en dyr spesialsykkel for å få en fin sykkelferie. Har du en sykkel som passer deg er du godt i gang.


Ha hyggelige, overkommelige ambisjoner. Glem telt og tynne liggeunderlag, halvstekte pølser og våte klær. Mange syklist velkommen hoteller tilbyr go 3-retters middag, herlige senger, en god dusj, muligheter for vask og tørk av tøy og bagasjetransport til neste sted.

Kjenn at skuldrene senker seg, du må ingenting. Så langt du vil, så tungt du vil. Norge på langs kan du gjøre senere. Store som små, utrente så vel som topptrente, gammel som ung.


I tillegg til våre åpne turer leverer vi skreddersydde reiser for bedrifter, idrettslag og grupper. Du sykler, vi ordner resten. Reis på sykkelferie med Merlot Reiser. Merlot Reiser arrangerer både sykkelturer i gruppe med reiseleder og individuelle turer for de som ønsker seg en sykkelfe. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Sykkelferie Rallarvegen - Norges Vakreste Sykkeltur. Nå kan du også oppleve det dramatiske og storslåtte fjellandskapet fra sykkelen i kombinasjon med et fantastisk fjord cruise på Nærøyfjorden!


Panoramautsikt og vakkert landskap finnes rundt hver sving – en sykkelferie du garantert vil huske. Eventyr på to hjul. Discover Norway tidligere Norske Bygdeopplevelser Selger ferdigpakka sykkel, ski og fotturer i hele Norge.

Med eller uten turleder men alle turer har med bagasjetransport. Strekningen Christiania til Stavanger er ca 5km. Postverket opprettet postetapper. Flere steder samarbeidet flere postgårder om frakten. Det varierte landskapet i Valdres er perfekt for sykkelentusiaster i alle aldre.


Kanskje du skal prøve deg på Mjølkevegen fra Vinstra til Gol gjennom stølsriket i Valdres? Uforglemmelige sykkelferier finn din neste reise Utforsk våre destinasjoner Vi har sykkelferier som passer for alle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg