onsdag 20. april 2016

Hva trenger man til babyen kommer

Kommer du til å trille bare på asfalt trenger du ikke store lufthjul, og motsatt nytter det lite med små vendbare hjul om du triller mest på grus. Det er ofte praktisk om håndtaket eller bagdelen kan snus, slik at du kan trille mot eller fra deg for å slippe at babyen får sol i øynene. Det er tusen ting å tenke på og usikkerheten er stor, særlig for førstegangsforeldrene.


Hva trenger man til babyen kommer

Her er utstyrslisten og innkjøpstipsene til hva babyen trenger som gir dere noen bekymringer mindre! Hos Barnas Hus finner du alt utstyret babyen trenger som blant annet barnevogn, bilstol, bæreseler, klær, senger, babygym. Innkjøpsliste til babyen – hva trenger en nyfødt? Det er ingen grenser for hva du kan få kjøpt til en nyfødt, liten baby. Men husk at han eller hun selv bare er opptatt av å være mett, trygg og tørr.


Jeg ville kjøpt inn badeolje, sinksalve og babyshampo. Bleiene er like greit å vente med å kjøpe inn til du har fått babyen. Ikke alle som passer de helt minste bleiene engang.


Dette trenger en nyfødt av klær. Ikke kjøp for mye klær før fødselen – dere vet ennå ikke om den nyfødte trenger størrelse eller 56. Ha ett skift av begge parat til hjemreisen fra sykehuset, og ett skift til å løse en krise mens far handler. Med andre ord: Babyen trenger ikke rene klær hver dag. Husk også at disse små nurkene vokser med stor fart og vokser ut av klærne sine på få uker, så de store lagrene er ikke nødvendig.


Eller som Jeanine A også sier her: ” Man trenger mindre enn det du tror! Stellemadrassen bør være plastbelagt og lett å rengjøre. Den må ha kanter som forhindrer at babyen faller ned. Det er praktisk å ha hyller eller skuffer til bleier og lignende i nærheten. Da trenger du ikke å ta øynene fra babyen , og faren for uhell blir sterkt redusert.


Ha alltid en hånd på babyen , og gå aldri fra barnet på. Prøver å lage en oversikt over hva som skal gjøres klart til babyen kommer , men siden jeg er fersk setter jeg stor pris på innspill fra andre og tips som man kanskje ikke tenker på til vanlig. Det blir ei vår jente som kommer , så trenger nok ikke ull og slik med en gang. Ofte kan det være vanskelig å vite hva man trenger til en baby.


Tipsene er mange, og det finnes et hav av valgmuligheter. Vi har derfor laget en utstyrsliste vi håper kan gjøre det litt lettere å velge utstyr til babyen. Utstyrslisten er delt opp listen i følgende kategorier: klær, stelleutstyr, soveutstyr, spiseutstyr og turutstyr.


Hva trenger man til babyen kommer

Jeg tenker langt fremover (uke5), men må planlegge hva vi kommer til å trenge til baby. Hva må man ha til baby? Alt fra barnevogn og bilsete, til mer praktiske ting.


Samtidig finnes det nok noen smarte ting man burde ha hjemme! Og hvilke vogn burde man gå for? Jeg er førstegangsgravi og nå som andre trimester er påbegynt har tankene om hva vi trenger å ha på plass før babyen kommer begynt å melde seg. Jeg tenker det er greit å slippe å stresse med alt sammen mot slutten av svangerskapet, og greit å starte tidlig for å følge med på tilbu få kjøpt brukt eller arve. På markedet finnes det et hav av ulikt babyutstyr og dilldall.


Under kommer jeg med noen forslag til hva dere eventuelt kan trenge. I denne artikkelen gir vi deg noen tips til hva du kan shoppe inn, og vi holder oss til det du trenger – og ikke det som kan være kjekt å ha! Som snart barnsmamma, jepp du leste riktig, nok en gang ligger det en baby i min mage som skal komme til oss på vårparten, så vinteren skal brukes til å ruge. Andre ting man kan ha til barnevognen, er for eksempel vognkroker til å henge stellevesken på, søskenbrett til å stå på for storesøsken, parasoll og koppholder.


Tilbehør til sengen. Når man har anskaffet det møbelet babyen skal sove i, vil man avhengig av hva slags møbel dette er, også trenge tilbehør. Det man i hovedsak vil trenge.


Hva trenger man til babyen kommer

Noen med erfaring som vil komme med forslag til oss som ikke har gjort dette her før? Kanskje vi kan lage en felles liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg