tirsdag 12. april 2016

Drikkeleker uten kort

Ofte en ypperlig måte å få opp stemningen på! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Stort utvalg og rask levering!


Personlige invitasjoner og kunngjøringer som du kan dele den store nyheten. Man stokker bunken og gir et å et kort til han som hadde flest kort igjen under piramyden. Får man et bildekort, foreksempel knekt, dame eller konge, kan man gi bort bussen til noen andre, som da må gjøre det samme med foskjellige kort.


Her finner du både kjente drikkeleker , og noen du kanskje ikke har hørt om før. Utvis varsomhet og drikk på en forsvarlig måte. Når personen har klart tre kort kan han velge å fortsette eller å gi det videre til noen andre.


Hvis han velger å gi det videre skal da den personen som blir valgt fortsette med de kortene som er på bordet. Når man har klart seg gjennom kort (kort på bordet) kan man lage en regel. Drikkeleker med spillkort. På et vorspiel er ofte drikkelekene i fokus, noe som skaper en god stemning før man går ut på byen. Kortspill kan fungere perfekt til formålet, og det finnes utallige varianter man kanskje aldri har hørt om før.


Etter å ha gjettet riktig to ganger (kort i bordet) kan spilleren velge å passe eller fortsette. Dersom spilleren passer skal neste spiller fortsette med det antall kort som ligger i bordet. Når en spiller da gjetter feil så skal man drikke en slurk for hvert kort som viser.


Trikset her blir å få mange kort i bordet og så PASSE. Man legger en kortstokk på bordet, med bildene ned. Man mikser en drink (Kongedrink) som settes midt på bordet. Du trenger kortstokk.


Kortene legges vendt ne i en pyramide med ett kort på toppen, og på bunnen. Spillerne får kort hver. Man trenger: en kortstokkk. En dealer legger et kort på bordet.


Den første spilleren gjetter om det neste kortet er høyere eller lavere. Tar man feil, drikker man, har man rett fortsetter man. Om man har rett legges kortet på bordet. Man holder på frem til man har klart på rad uten.


En person beggyner med å legge ut et kort på bordet. Den ved siden av skal da si høyere eller lavere ( feks en 5`er, person sier da om han tror det neste kortet som blir lagt ut på er høyere eller lavere enn en 5`er) Hvis personen gjetter feil må han drikke en slurk siden det er et kort på bordet. Norsk nettbutikk med e-sigaretter og tilbehør. Alle varer lagerføres i Norge og vi har butikk i Kristiansan lav pris på frakt i hele Norge.


Treningsforum er Norges største side om trening og kosthold for alt om kraftsport, som bodybuilding, fitness, strongman og styrkeløft. Daglige artikler og oppdatert informasjon. En venn av deg holder et kort foran deg også skal du gjette hva slags kort det er, du skal prøve å gjette nærmest mulig, hvis ikke så må du drikke så mange slurker som du bommet med. Skaff masse etanolprodukter og minst en kortstokk.


Legg kortene i midten av bordet og la så førstemann trekke et kort. Også var det eit eller anna kortspill som eg syns var teit, men eg husker ikkje heilt reglene på det. Husker bare at ein kortstokk gikk rundt og alle måtte trekke eit kort , esset var dokort og uten det fikk man liksom ikkje lov til å gå på do (kjekt når man er mange som spiller), 2-var antall slurker man måtte ta, åtteren var vel å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg