fredag 8. april 2016

Lei av å være gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Lei av å være gravid

Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Den gangen har jeg prøvd å nyte graviditeten, men klart ikke. Flere enn meg som er direkte LEI av å gå gravid ? Helt til nå har det vært hærlig å gå gravid , men nå i uke er hun blitt så stor, og magen er så i veien at jeg får vondt hele tiden. Jeg har igjen laaaange uker og jeg er drittlei.


Når hun beveger seg er det ikke behagel. Fordi de er så lei av å være gravid. De som spør om tips til å få satt i gang fødsel i uke f. Jeg kjenner jeg blir litt lei meg og såret over det.


Dere mener sikkert ikke noe vondt med det, men kanskje jeg kan opplyse dere om at hver eneste dag mot termin skal du være takknemlig for. Er det noen andre i samme situasjon? Føler meg skikkelig slem når jeg sier det, men plagene jeg har gjør at jeg rett og slett ønsker å bli ferdig! Jeg gleder meg til å få gutten min ut!


Tipper mesteparten av grunnen til at jeg er så lei er alle plagene jeg har. Helt klar for fødsel og styr, bare for å få det overstått! Ah, og så er det så lenge til. Hater å være slapp, kvalm, ukonsentrert, ikke kunne trene, hodepine og ikke kunne løfte datteren min.


Lei av å være gravid

Kalkulator: Blir det gutt. Du begynner sikkert å bli rimelig lei av å være gravid nå. Hvis du får det til, sov gjerne flere ganger om dagen. Mange gravide våkner mange ganger i løpet av natta. Noen opplever også at fingrene hovner opp eller visner.


Dere får rett å slett bare dømme meg etter dette her heller, men tror dette her er noe av det verste jeg har vært bort i! Så blåser det heller ut her så kanskje forholdet våres her hjemme heller overlever. Jeg føler meg skitten på innsiden av kroppen! Og jeg får så dårlig samvittighet ovenfor datteren min, for jeg elsker henne mer enn noe annet.


Lei av å være gravid

Men jeg strever med å få tiden til å gå. Pga litt urfordribger ha. Og det er fortsatt en uke til termin. Vil kjenne meg som meg selv.


Både fordi jeg er uendelig spent på å møte den nye jenta. Sannsynligvis begynner du å bli lei av å være høygravid. Selv om en del gravide fortsatt er i kjempeform, kan du sannsynligvis krysse av for en rekke av følgende plager: 10–ekstra kilo på kroppen, rygg- og hoftesmerter, økt utflo dårlig nattesøvn, kynnere og åreknuter, kortpustet og tett i nesa, humørsvingninger. Leste i en tråd om ansvarlighet ved sykdom, og har noen spørsmål rundt det. Skal hn skamme seg over å ha fått hjerteinfarkt og være flau i ett.


Litt lei av å være gravid , men ikke klar for baby enda! Eg er nå dager på overti og er vel så og si drittlei av den runde magen min som er i veien hele tiden! Jeg ble bare lei meg og skuffet over å være der så jeg reiser kun på dagsbesøk nå og slik blir det i årene fremover. De viser så lite interesse når vi er der.


Jeg forventer ikke at de skal sitte barnevakt men når jeg spør om de vil være med ut å trille og f. Du er sikkert lei av å være gravid , men nyt de siste dagene med barnespark i magen. Det er lov å være lei. Mange oppdager at de savner sparkene når babyen endelig er født.


Noen er spente og nervøse for at dagene skal bli lange og ventetiden enda lengre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg