tirsdag 12. april 2016

Hotell ålgård kongeparken

Hotell ålgård kongeparken

Se anmeldelser og bilder. Sentrale beliggenheter. Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder. Raskt, enkelt og brukervennlig. Umiddelbar bestillingsbekreftelse.


Hotell ålgård kongeparken

Enkel, rask og trygg bestilling! Nye tilbud hver dag. Bestill i dag, reis i morgen! Finn et billig hotell for natten. Søk og bestill billige hoteller nå. Egen hulls golfbane ved hotellet. Bekreftelsen kommer med en gang.


Her tilbys gratis Wi-Fi og romslige, individuelt innredede rom. Brumles Familiekort er den perfekte gaven til hele familien! Kortet er fylt med opplevelser, familieti og mange fordeler - til en fantastisk pris! Det er enkelt å finne ting å se og gjøre i dette området.


Kongeparken ligger i Ålgård. Her har vi drevet hytteutleie og campingplass for Stavanger og Sandnes området i over år. Vi er rike på fasiliteter, og ligger godt sentralt iforhold til mange populære reisemål. Velg mellom sjarmerende, familievennlige kroer eller hotell. I alle pakkene er selvfølgelig inngang til parken inkludert i prisen.


Her kan du velge mellom overnattingssteder en liten kjøretur fra parken. Kartet vårt viser deg områdene og nabolagene der du kan finne hoteller, slik at du får et inntrykk av hvilke severdigheter og attraksjoner som ligger i nærheten av der du ønsker å bo. Her finner du de beste hotelltilbudene for Ålgård med vår prisgaranti. Som nevnt ligger Ålgård bare tjue minutters kjøretur fra Stavanger, så det er ikke lange stykket. Sola er flyplassen.


Hotell ålgård kongeparken

I perioden fra april til september går det en gratis buss fra Stavanger til parken. Det går også offentlige busser frem til en bussholdeplass like ved parkens hovedinngang. Disse har overbygd terrasse som er møblert. Alle hytter har Altibox innlagt og sørger for gode nett og tv signaler. Det er køysenger på hvert soverom, hvor det er halvannen seng nede på det ene rommet.


Se vår liste med tips til anbefalte hotell. Totalt har vi hotell i selve Ålgård. Landets største russetreff samler 13.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg