fredag 29. april 2016

Gråfarge stue

En svak nøytral grå tone. Felles for de nøytrale gråtonene er at det ikke er tilsatt andre kulører som rødt, gult, etc. De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene, i enkelte. Valget av gråfarge bør også tas med hensyn til hvitfargen du har på lister og karmer, og omvendt.


Gråfarge stue

Når du ser på hver enkelt farge uten de andre, vil du nok tenke at det er jo bare en vanlig gråfarge. Men når du ser de fargene sammen, oppdager du hvor stor forskjell det kan være på gråfarger. Der finnes både helt nøytrale gråfarger uten underliggende toner samt gråfarger med undertoner av brun, grønn og blå. Malte gladelig hele stua opp igjen, og da landet vi på fargen kalk.


Kriteriet vårt var også at den skulle være grå men ikke beige. De gråbeige fargene blir nydelige med kalkmaling! Saken ble senest oppdatert i okt. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi.


Unngå dette når du skal velge veggfarge. Snarere gjør den at veggen fremtrer tydelig i det ellers lyse rommet. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Gratis avbestilling!


SOFISTIKERT Gylne farger fremhever de vakre linjene, og står lekkert til stenen rundt peisinnsatsen. Vi har tenkt å få oss en grå kontrastvegg i stuen. Har et splitter nytt hus der alt i utgangspunktet er malt hvitt. Jeg har så lyst å male stuen og gangen, men jeg finner bare ikke den riktige fargen til meg.


Gråfarge stue

Jeg ønsker ikke en greige farge, og heller ikke en farge som heller mot grønn eller blå. Jeg vil bare at den skal være grå Fant dette bildet og jeg synes den gråfargen var perfekt. Noen som har eller vet.


Men er usikker på gråfarge. Skal male den ene veggen med spisebordet i stuen grå. Jeg har lyst på en kald gråfarge som går mer mot blå, enn en gråfarge som går mot brun. Jeg liker å ha en kjølig grunntone, og heller.


Gråfarge stue

Har du funnet fargen din til stuen ? Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua. Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt. Grått er en populær farge å innrede med.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. TV stuen er i dag malt Macchiato som jeg synes er kjedelig og fargeløs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg