onsdag 27. april 2016

Guttenavn på w

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Finn guttenavn til babyen din.


Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn. Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere.

Logg inn for å poste med kontoen din, om du allerede er medlem. Guttenavn som slutter på -a - Navnedebatten. En mor på forumet søkte navnehjelp. Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn. De er alfabetisk sortert under.


Hvilket gutte navn synes du er finest? Svar gjerne her så oppdaterer vi artikkelen med jevne mellomrom. Abel Adam Adrian Aidan Aiilo Ailo Ailu Aksel Alan Albert Alberto Aleksander Alend Alexander Alfred Alvin Amadeus Amund.


Ellers er jo Dyre litt stilig, men jeg tenker kun på Dyre Vaa.

Står så fast på guttenavn. Er mange jeg liker, men jeg vil ELSKE navet. Navn med andre forbokstaver er ikke helt uaktuelt, så.


En mamma på forumet ba om navnehjelp for å finne fine navn på F. Vi løftet også forumtråden opp som artikkel for å hjelpe henne. Under er resultatene. Hva med Ingolf det er jo helt crazy navn men X-onkelen min heter det;og han er verdens herligste og når du har smakt litt på det,rr det ganske kult tror neppe det er 2-i bhg gruppa med det navnet! Gutten vår skal kalles opp på E, men vi blir ikke helt enige om hva han skal hete. Mens vi har tenkt på navn til lillebror i magen kom vi på at alle vi andre har navn som ender på -a.


Vi tenkte at det kanskje kunne vært morsomt om vi fant et navn vi likte til lillebror også som ender på -a. Både jeg, mannen og storesøster. Utfordringer er jo bare at vi ikke kommer på så mange G. Har lagt mitt elsk på denne bokstaven!


Noen fine guttenavn på A? Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Venter barn nummer snart. Jeg synes det er fint når barnas navn begynner på samme bokstav, så vi er nå ute etter navn på T til det nye barnet også.


Og det bør stå i stil til Teie, så derfor være.

Sophia kommer fra grek og betyr visdom. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende. Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack.


Flotte navn du har på barna dine! Peik - vet ikke helt om jeg liker det selv, men det har fire bokstaver. Altså navn på eller bokstaver? Jo Per Ole Tim Jan Tor Jon Flere?


På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg