torsdag 26. november 2015

Tale til pappa

Tale til pappa

Wil je direct zekerheid over je Opzegging? Laat dan ons je Opzegging regelen. Een Goed Doel Opzeggen? Hyller Mauds gripende tale til pappa Ari: – Både trist, jævlig og inspirerende. OSLO DOMKIRKE (VG) år gamle Maud Angelicas tale til pappa Ari Behn gikk rett i hjertet på alle.


Jeg tror jeg ville skrevet talen med litt humor. Slik at det høres ut som om far holder tale til sin datter på bryllupsdagen, bare at jeg hadde skrevet til far. Tenk at det bare er år siden du var en liten kar med bart og hockeysveis. I dag står du her klar til å trå inn i de voksnes rekker. Etter mye sjele gransking har jeg bestemt meg for å gjøre det.


Hvorfor du ikke til tider blir lei, skjønner absolutt ikke jeg, men uansett vil jeg at du skal se, at dine råd hjelper meg avsted. Vi savner deg sånn Jeg tenker på deg hver dag, og jeg tenker på alle gode minnene vi har sammen. Jeg har faktisk begynt å like Morten Harket, utrolig eller hva? Informasjon om talen : Fantastisk bra tale fra jubilantens barn. Utrolig herlige ord til en fantastisk pappa.


Humor, alvor og oppriktighet preger denne. Trenger du et godt sitat? Guide til sanger og taler. Eksempler, tips og råd. Da var det overstått…:-) og igjen, takk for fantastisk god hjelp til tale , må bare si at det er utrolig behagelig å ha tilgang til din kompetanse og bistand i slike sammenhenger.


Her får du noen eksempler på taler i forbindelse med. Brudens foreldre holder også ofte velkomsttalen, men noen ganger overtar brudgommen denne oppgaven. Talen hennes gjorde folks øyne blanke.


Tale til pappa

Foran henne sto et tegnet portrett av faren. Jeg jobbet med tegningen minst ti timer. Og jeg tenkte på hvor mye jeg elsker deg, fortalte hun. Datteren var spent på hva pappa kom til å si.


Ett lite ord fra pappa , én liten kompliment - det er alt som skal til for å løfte deg opp og lyse opp dagen. TEGNET TIL FAREN: Maud Angelicas tegning av sin avdøde far Ari Behn prydet programmet for bisettelsen. Pappaer gråter ikke,. Du er en glitrende diamant du også. Tegningen eldstedatteren refererer til i talen prydet også programmet for bisettelsen.


Da båren kom ut på Arbeidersamfundets plass fikk hun en god klem av statsminister Jens Stoltenberg, som også holdt tale til minne om Aps gigant. Foto: Thomas Skaug Vis mer. Bekymret pappa passer på.


Liten satellitt søker i rommet etter bane. Stor planet er ensom. Signalene er så få. Mange tunge slag kan få oss sakte til å hardne. Lille lammet løper. Livredd pappa passer på. En ny planet er nå der man før ingenting så. Lunefull vind løyer.


Støpt i en form bokstavelig talt , hugget i én stein, ikke satt sammen med mange svekkende skjøter, men soli sterk og hel. Sånn opplever jeg deg. Det begynner å klarne. Hvordan de andre opplever deg, vet jeg ikke, men det kan de få anledning til å skrive på de lappene som ligger her.


De kan skrive en hilsen eller en takk til deg nå på din dag. Kondolerer, jeg føler med deg! Jeg holdt tale i pappas begravelse i fjor. Talene fra mor og far er mange. Jeg skrev et brev noen dager i forveien.


Tale til pappa

Hver enkelt tale får du informasjon om innholdet slik at du vet at denne talen vil ha de hovedpoengene du ønsker for din tale. Utenfor hver tale kan du trykke på Les mer. Da vil du få opp utdrag fra talen om hvor lang den er, hvor lang tid den ca tar å holde og du får se utdrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg