mandag 30. november 2015

Gravid og slanking

Gravid og slanking

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Legene fortviler over gravide som er opptatte av å legge på seg minst mulig, og spørsmål om slanking i svangerskapet renner inn hos Jordmor Siri Von Krogh.


Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Noen er engstelige for at babyen skal bli for stor, og at de skal revne under fødsel, sier hun til Aftenposten. Kvinner konkurrerer om å få små barn. Vi kan jo også tenke litt på at vi gjerne kommenterer når vi ser noen som er nett og lett som gravid , med bare magen synlig som gravid , mens resten av kroppen er slank. Det gir en slags status.


Du bør generelt ikke slanke deg når du er gravid , men er du klart overvektig bør du derimot gjøre en innsats for å hindre for mye vektoppgang under svangerskapet, sier spesialist i allmennmedisin og medlem i nasjonalt fagråd for svangerskaps-, fødsels- og barselsomsorgen, Kari Løvendahl Mogstad. I og med at det var tre uker igjen til Oslo halvmaraton, bestemte jeg meg for å droppe det. Kuttet også ut alle intervall- og tempoøkter. Har løpt tre turer i uka disse ukene. Har vært mye kvalm og trøtt, men føler meg ofte bedre etter en løpetur.


Beskjeden slanking kan få store konsekvenser For tidlige fødsler er et problem over hele verden, men fenomenet har økt i rike vestlige land det siste tiåret, og er den største årsaken til sykdommer og dødsfall hos spedbarn. En sterk, sunn og frisk kropp tåler mer enn en underernært, og sliten kropp. Du skal ikke legge deg ned og bare spise, det er ikke det jeg mener.


Men slanking og graviditet er ikke naturlig og i værste fall farlig. Nyt tiden og ikke stress. Dette er en viktig del av livet ditt, og en enda viktigere del av livet til barnet som kommer. Jeg har sluttet med cola, kaffe, røyk, spiser mye grønnsaker, proteiner og lite karb (fra uke 3).


Gravid og slanking

Slanking kan gå utover melkeproduksjonen. Alle artikler i NEL og på NHI. Vent derfor med slankekurer til du er ferdig med å amme barnet ditt. Har man en kroppsmasseindeks over eller under.


Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. På tretten år burde noen ha kommet opp med tall og dokumentasjon. Kroppspress og uvettig slanking er et problem, men er det økende blant gravide kvinner? Nå skal du passe vekten og ha moderat vektøkning av hensyn til barnet.


Gravid og slanking

Inaktivitet er ikke gunstig, du kan trene moderat. AnonymBruker skrev: Hva fan gjør jeg. Jeg fatter ikke at du holder ut. Hvordan er det mulig å elske en som ikke bryr seg filla om en? Hun høres jo ikke akkurat ut som noen varm og kjærlig kjæreste, men det spiller kanskje ingen rolle s. Jeg er enig med mye av det som er sagt her allerede.


Jeg oppfatter ikke det du beskriver som slanking , men som en sunn og positiv livsstilsendring. Så som du ser, er det godt mulig og både trene og slanke seg mens man er gravid , men nok en gang: prat med en lege før du begynner. Hvor mye vekt du trenger å legge på deg, avhenger av flere faktorer, inkludert vekten din før du ble gravid og din kroppsmasseindeks. Din og fosterets helsetilstand spiller også en rolle.


Ingen grunn til å gå opp mye i vekt som gravid Likevel mener hun at overvektige kvinner gjerne skal ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg