torsdag 26. november 2015

Japanske guttenavn

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Kanji for et navn kan ha en rekke mulige japanske uttalemåter, men foreldrene kan benytte hiragana eller katakana når de gir navn til en nyfødt unge. Siden skriftsystemet er ulikt vårt, har navngiving en ekstra dimensjon i japansk, og navneloven er også nødvendigvis annerledes enn hos oss. Etter thailandske regler har alle faste etternavn.


Det er altså en navnekultur som skiller mellom for- og etternavn. Nettsida inneholder også ei fornavnsliste. I Thailand er det navneskikker fra flere språklige og religiøse kulturer i bruk.


Hovedsaklig er det en skikk som bygger på språket thai, og på de historiske språka sanskrit og pali knytta til buddhistisk religion. Kjente guttenavn med fransk tvist. Sebastian er et populært navn både i Norge og USA. Den franske varianten Bastien er kortere og enklere.


Jules er kanskje den nye formen for julian som er et navn som allerede er mye i bruk i Norge. Guttenavn : Enn Kuma Joji Toru Jentenavn: Naora Aya Yama Mae Kommentarer? Dette er en liste over populære navn. Her er en liste over uvanlige guttenavn og deres betydninger.


Kanskje et vil inspirere deg! Begge foreldrene må være enige, og navnet skal også være godt egnet for barnets etternavn. Det endelige valget vil også ha innvirkning på barnets fremtid. Alillan Glad i forumet. Japanske guttenavn.


Men vil gjerne høre hva dere bestemmer dere for, og alternativer. Søk etter jentenavn: På Fine-jentenavn. Lister - VG Nett Debatt Fiine jentenavn. Honda da bilprodusenten. Navn p kjendiser Artikler om navn Mest populre guttenavn Mest populre jentenavn Navn for gutter og jenter.


Man kan kalle barna sine mye rart, og det er navnene nedenfor et godt eksempel på. Det rareste navnet vi har i Norge er vel Espen Thoresen Hværsaagod Takkskalduha. Trenger litt hjelp til å finne ett fint spansk jentenavn. Eneste forslaget jeg får av mine venner er Maria, men det synes jeg er kjedelig. Det skal også være mulig å hete det i Norge.


Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Den japanske Name Generator kan foreslå deg japanske navnene på karakterene dine (for dine egne romaner eller spill), babyer eller noe annet tilfeldig. Vi har japanske jentenavn som Mariko som er maria, Eriko som er Erika.


Her finner du kryssordhjelp for ordet By i japan. Vi hjelper deg med å finne bokstavene du mangler i kryssord. Mange vordende mødre bruker opptil flere måneder på å bestemme seg for et navn, og når de først har funnet det perfekte, hender det ofte at barnefaren er helt uenig i navnevalget. En av de største informasjonskilder om hunderaser.


Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Navnene er generert av et program som leser data om virkelige navn, oppretter en fler-dimensjonal bokstav-til-bokstav statistikk - f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg