tirsdag 10. november 2015

Gravid utenfor livmoren

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Kvinner som bruker prevensjon, reduserer risiko for å bli gravid både i og utenfor livmoren.


Gravid utenfor livmoren

Men dersom man blir gravid til tross for prevensjonsbruk, er sannsynligheten for at svangerskapet er utenfor livmoren noe større. Alder over år samt røyking er forbundet med økt risiko for svangerskap utenfor livmoren. Man snakker om en graviditet utenfor livmoren når det befruktede egget setter seg fast utenfor livmorhulen. En ektopisk graviditet kan sitte i eggstokkene, i livmorhalsen, i bukhulen eller som det hyppigst forekommende, i egglederen.


En graviditet utenfor livmoren utvikler seg fra begynnelsen av som en normal graviditet, det vil si at man får de vanlige graviditetssymptomene, slik som brystspenninger og kvalme. Slik behandles svangerskap utenfor livmoren Det er vanlig å ta ultralyd i slike tilfeller, og de fleste gynekologer vil ha svangerskap utenfor livmoren som en mulig forklaring. Men disse kan være vanskelige å oppdage. Ser man ikke noe i livmoren , men vet at kvinnen er gravid , vil man se etter noe galt utenfor livmorhulen. Du forteller at du ble gravid i februar, som endte i en spontanabort.


Gravid utenfor livmoren

Det er litt usikkerhet omkring muligheten for at du har hatt to graviditeter, men etter to Cytotec-kurer og utskrapning ble det konkludert med graviditet utenfor livmoren. Du har nå fått en dose med Methotrexat, som er et legemiddel som hemmer celledeling og cellevekst. Jeg vil alltid råde gravide som har vedvarende smerter om å oppsøke lege, sier hun. Andre symptomer kan være småblødninger - altså menstruasjonsblødninger, som kommer uten mønster. Dersom du mistenker at du kan være gravid utenfor livmoren , er det avgjørende at du oppsøker hjelp tidlig, ettersom det kan få alvorlige konsekvenser.


Men på grunn av ryggsmertene så dro jeg til sykehuset, men er så tidlig kanskje bare 3-uker så de så ikke fosteret eller noe, men de skremte meg litt ved å si at det kan være en graviditet utenfor livmoren. Ellen ble gravid utenfor livmoren. Dette bør du vite om blødninger i svangerskapet.


Det nylig befruktede egget driver så gjennom egglederen mot livmoren , hvor det implanterer seg og utvikler seg frem til fødselen. Gravid og ekstremt kvalm – igjen. I noen tilfeller kan komplikasjoner føre til at egget implanteres andre steder enn i livmorhulen.


Dette er et velkjent fenomen og betegnes som graviditet utenfor livmoren eller en ektopisk graviditet. Blir man gravid med spiral, er det sjanse for at graviditeten sitter utenfor livmoren. Hvordan påvise svangerskap i eller utenfor livmor.


Da ser man ofte fort om en graviditet er inni livmoren. Akkurat slik har jeg det også! De blir supermisunnelige -uansett hvor mye du. Jeg skulle hatt mensen juli. Når den ikke kom tok jeg graviditetstest uka etterpå.


Hadd sist mens juni. Kan variere fra -dager mellom hver gang. Nå er det dager sia første dag i sist menstruasjon). Dagene har no gått.


Gravid utenfor livmoren

Jeg husker fra mitt forrige svangerskap at det murret i hele livmoren ,. HCG prøver viste først synkende nivåer, så begynte den å stige litt. Han mente derfor at jeg har vært gravid utenfor livmoren og hatt en SA som ikke bl. Når skal man merke om man er det eller ikke? Er så redd for at jeg kanskje er det, ikke for det, jeg har ingen blødninger og ingen merter men etter en egglederbetennelse jeg har hatt så har jeg lest at sjansen er mye større for at man blir gravid utenfor livmoren.


Hei jeg har fått beskjed om at jeg er gravid utenfor livmoren , jeg er nå nede i HCG nivå på 15 har smerter i mage og korsrygg av og på, er dette normalt? Gynekologen sier at kroppen vil ordne opp selv og slipper derfor operasjon. Når tid vil jeg være i normal syklus igjen?


Gravid utenfor livmoren

Må HCG nivået være på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg