torsdag 12. november 2015

Lavkarbo shake

Lavkarbo shake

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Er det noen som har erfaring med shake i forbindelse med lavkarbo ? Har lest og lest, men finner liksom ikke noe konkret svar.


Lavkarbo shake pulver? Smoothie oppskrifter - her kan du dele din. Kjøp lavkarbo shakes og annen diettmat online på Mecindo.


Pass bare på at du kun drikker den etter styrketrening da, vi lavkarbo -spisere får i oss nok proteiner som det er i det vanlige kostholdet :) To store scooper i en shake. Du kan godt ta mindre vann, så blir den tjukkere :) Shake - shake - shake. Er absolutt ikke noe problem å ta shake på kvelden. Er så lite karber i herbalife sine shaker at det ikke gjør noe, shakene holder blodsukkeret ditt stabilt, det er det som teller.


Lavkarbo shake

Jeg får ofte spørsmål om lavkarbo frokost-tips. De fleste vet jo at man kan spise egg og bacon og blir fort lei av dette. Bruk alt fra kylling, tunfiskrøre, fetaost, oliven, nøtter, biff og spekeskinke.


Mange studier har undersøkt om det er slik at lavkarbo øker blodfettstoffene. Det var tross alt det viktigste argumentet fra motstanderne av lavkarbo i mange tiår, altså antakelsen at mindre karbohydrat og mer fett ville øke kolesterolet og dermed også risikoen for hjertesykdom. En slik sammenheng er imidlertid ikke så enkel uansett. Matvarer med mye protein, uten sukker og glutenfri kjøper du til Lave priser hos Proteinfabrikken.


Lavkarbo shake

Norges største varehus for mat, kosttilskudd og treningprodukter til fitness, trening og helse. Prøv denne oppskriften på lavkarbo lasagne med squash og få en sunnere versjon av lasagne. Spis den med god samvittighet og få en ny smaksopplevelse med høyt innhold av proteiner. Oppskriften holder til porsjoner, perfekt å servere dine middagsgjester, eller ha med restene til lunsj dagen etter. Bruk helst linfrø som er knuste, for da får kroppen lettere tilgang på oljen i frøene.


Så i dag var første gangen. Jeg passe på å få lite karbohydrater, bra med protein og bra med fett så man holder seg mett og ikke minst får satt igang fettforbrenningen. Nå har jeg laget meg en deilig shake med sjokoladesmak, den er skikkelig mektig! LCHF, lchf sjokoladeshake. Noen kan oppleve å bli dårlige de første dagene når de går over til lavkarbo.


Særlig gjelder det de som er veldig overvektige og velger ekstrem lavkarbo , sier Lindberg. Her er oppskriften. I tillegg til hodepine, kan man bli svimmel, uvel eller få hjertebank når man går raskt ned i vekt, men dette gjelder uavhengig av kostholdet. Du går ned i vekt ved å kutte ned på karbohydrater, som sukker, brø poteter, ris og pasta, og spise mer fett og proteiner.


Også Statens råd for ernæring anbefaler nå slanking med lavkarbo som metode. Tar lavkarbo et skritt videre. Lyst til å bidra med å endre menneskers liv gjennom bedre ernæring og en sunn, aktiv livsstil?


Bli Selvstendig Medlem i dag og du har kan spe på inntekten hver måned ved vår forretningsmulighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg