torsdag 19. november 2015

Sunne havrekjeks oppskrift

Sunne havrekjeks oppskrift

Dette er en flott deig og jobbe med slik at kjeksbakingen blir en fryd. Både liten og stor kan kose seg. Enkel porsjon blir to stekebrett og ca.


Tips: Smak til med litt revet appelsinskall, biter av mørk sjokolade, hakkede nøtter, hakkede peanøtter, kanel eller kardemumme. Innlegget inneholder annonselenkerHeisann! Her er oppskrift på noen nydelige havrekjeks som er veldig enkle å bake.


Men husk at du må starte baksten dagen i forveien. Kornkjeks smaker veldig godt med smør og ekte geitost på. Søte og sunne havrekjeks er ikke så vanskelig som du tror. Server kjeksene på en hyggelig frokost med smør, geitost og tyttebærsyltetoslash;y.


Sunne havrekjeks oppskrift

Hjemmelagde havrekjeks er helt nydelig og perfekt å unne seg til kveldskosen, med litt brunost eller annen god ost på. Mange har den også som et fast innslag i julebaksten. Husk å la deigen stå kaldt en god stun gjerne natten over, slik at den blir enklere å kjevle ut.


De sunne kjeksene er både enkle og raske å lage: Du bare rører sammen ingrediensene, fordeler blandingen på et stekebrett og smekker dem inn i ovnen. Tyve minutter senere har du nydelige havrekjeks. Knasende gode havrekjeks laget av glutenfrie havregryn.


Perfekt for deg som ikke tåler gluten, men som vil nyte all den gode smaken. Vil du ha ekstra smak på kjeksene, kan du fint tilsette litt tørket frukt, nøtter eller sjokoladebiter i kjeksdeigen. Havrekjeks er godt som niste på tur eller som snacks til tekoppen.


Denne oppskriften gir sprø, sunne havrekjeks med sesamfrø. Se flere oppskrifter på sprø kjeks her. Sunne ingredienser. Ikke bare smaker havregryn godt, men kornet har mange helsemessige fordeler. I tillegg til at havre holder metthetsfølelsen lenge, inneholder det også masse fiber som er supert for fordøyelsen, skriver KK.


Sunne havrekjeks oppskrift

Gulrot er også en fest for kroppen. Innsender forteller at smult var målt i smørsmelter. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.


Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Dette er noen utrolig gode og myke havrecookies, som faktisk er nokså sunne også! Her erstattes hvitt mel med havregryn og sammalt hvete, og sukkeret med lønnesirup.


Kanel og vanilje og den nydelige ostekremglasuren gir veldig god smak. Idag har eg dessverre ikkje ei ny, kjøttfri middagsoppskrift til dere, så derfor vil eg heller gi en populær og nydelig oppskrift i reprise: sukkerfri havrekjeks ! Oppskriften gir ca. Desse er litt søte med god smak av kanel, kardemomme og vanilje. De smaker kjempegodt til kaffen eller som turmat. Få oppskriften her!


Lag deg sunne havrekjeks fri for melk og uten gluten. Denne enkle oppskriften på sprø havrekjeks med sjokoladetrekk fra Made by Berit Nordstran kan alle få til. I oppskriften brukes produkter fra Made by Berit Nordstran blant dem Flytende Rapskokos, alternativt Smøremyk rapskokos. Nystekte, sprø havrekjeks med brunost på - mmm.


Enkle og kjappe å bake, og går rett hjem hos store og små! Jeg har prøvd meg litt frem og tilbake, og har landet på denne oppskriften som jeg ble godt fornøyd med. Jeg bruker lite sukker (som vanlig), ekte meierismør i stedet for margarin (selvfølgelig), og litt hjortetakksalt gir ekstra sprø kjeks (innertier). Sett stekeovnen på 1grader varmluft og kle stekebrett med bakepapir. Del smøret i mindre biter før du har det i en miksebolle sammen med resten av ingrediensene.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg