torsdag 5. november 2015

Karneval voksne

Se alle våre kostymer! Her har vi samlet ALT vi har på lager, scroll i vei og klikk hjem dine favoritter. Har du blitt invitert til temafest, firmafest eller julefest? Hos oss finner du lekne, klassiske, fantasifulle, skumle, sexy og moderne kostymer for voksne til en god pris.


En høytid som er blitt like populær for barn som for voksne. Legg virkeligheten igjen hjemme og tre inn i rollen utkledd i et kostyme som en prinsesse, ridder, zombie eller trollmann m.

Karneval er en gammel tradisjon som ønsker våren og lyset velkommen etter en mørk og kald vinter, og det skal selvfølgelig feires med et brak av farger og kostymer! Her finner du morsomme, søte og tradisjonelle kostymer som passer perfekt til karneval. I Norge har barna gjerne karneval rundt fastelavn. Kostyme til karneval ( voksne ) innlegg 13.


En av de voksne i barnehagen hadde kledd seg ut som spion i dag. Halloween, karneval eller hverdags. Uansett hvilken type temafest eller karneval du skal på skal du sannelig finne.


Vi har norges største utvalg av karneval kostymer for voksne og barn! Piratkostymer Vi kunne ha presentert våre piratdrakter helt og holdent med piratenes egne or men vi nøyer oss med et enkelt arrr og et ahoy matey, og lar draktene snakke for seg selv.

Hos CoolStuff har vi hyllene fulle av kostymer for både barn og voksne. Vi har et stort utvalg i alt fra morsomme kostymer til zombie-drakter. Vi har alt du trenger til temafester og kostymefester.


Med andre ord - Velkommen til Norges absolutte morsomste, frekkeste og beste utvalg. Klikk her for døgnåpen nettbutikk med alt til festen. Vi har vært bransjen i over 1år og levert gøy og moro i form av kostymer, morosaker og sjonglering. Flere resultater fra forum. Er invitert på karneval for voksne , men vet ikke hva jeg skal kle meg ut som.


Utkledning og kostymer er utrolig gøy og her hos Festmagasinet Standard har vi ett stort utvalg drakter til barn for Karneval. Mange barnehager og skoler feirer karneval i løpet av februar måned og vi her for å gjøre feiringen ekstra gøy. Kjøp Karneval kostymer voksne på Kelkoo.


Monica Skadsem fant det hun trengte på HM da datteren Ingeborg (2) skulle være Sauen Shaun i barnehagens karneval. Her kjøpte hun en pelslignende jakke til kun kr 9- og delte den opp. Den ene armen på jakken ble hale og den andre armen ble hår.


Gamle ankelsokker ble brukt til å lage ørene, forteller hun. Ekstra morsomt bruker det å bli om man har kledd seg ut og har et bra kostyme. Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.

Karneval Er det tid for karneval , kostymeball eller halloweenfest? Da har du havnet på rett sted. Med et kostyme fra oss kommer du uten tvil til å skille deg ut på karnevalet.


Send oss en melding ved hjelp av skjemaet til venstre og vi vil ta kontakt så snart som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg