tirsdag 10. november 2015

Britax max way montering

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Finn laveste nettpris her. MAX - WAY - Montera bilbarnstolen. Max - WAY -stolen har en design som vokser med barnet ditt etter hvert som hen blir større.


Den har flere helningsinnstillinger, justerbar nakkestøtte og sikkerhetssele.

En liten, kompakt modell, gir ekstra plass til barnets bein. Flekisbel montering – trepunktsbelte eller topunkts midjebelte. Dype sideputer for optimalt vern.


Britax Max - Way Plus monteres bakovervendt og gir økt beskyttelse for alle barn fra ca. Barnet sitter sikrer enn i en framovervendt bilstol og ved en eventuell frontkollisjon presses barnets kropp mot stolen, dette innebærer mindre belastning på nakke og hals og en minsket risk for skader. Britax Max - way er en bakovervendt bilstol som skal holde en lang periode, helt til barnet veier kilo. Mange av brukerne er godt fornøyd med komforten, og at stolen er smal og defor godt egnet for familier med flerer bilstoler i baksetet.


Endel har negative kommentarer når det gjelder montering og justering.

Ved en kollisjon fordeler selen kreftene fra sammenstøtet over fem punkter, to på skuldrene, to på hoftene og ett der selen er festet mellom bena. Behöver du en manual för en Britax -Römer Max - Way Bilbarnstol? Nedan kan du se och ladda ner PDF-manualen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Selve stolen er kompakt for å gi ekstra rom til bena foran. Fordi setet festes bakovervendt med bilens belte kan du trygt bruke dette setet til barnet er 25kg. Max - Way Plus har god plass, også til store barn - avansert sidekollisjonsbeskyttelse - og kan også brukes i midten av bilen! Britax Römer TwoWay er et småbarnssete godkjent bakovervendt opp til kg.


Setet kan også monteres fremovervendt (anbefales ikke). Two- Way er elsket av norske foreldre for dens kompakte størrelse og fleksible montering - Two Way er enkel å montere og kan derfor flyttes mellom ulike biler ved behov. BRITAX MAX WAY FAKTA: Britax max way är en bakåtvänd bilbarnstol för barn från ca månader till år. Den fiffiga designen rymmer bland annat smidig lutning av ryggstödet med hjälp av justerbara framben och enkel justering av höjden på huvudstöd och bälte. Dette er det mest populære produktet i kategorien Bilseter.


Hvert Britax bilsete og barnevogn har gjennomgått omfattende tester i forskjellige klima, vær og veiforhold for å opprettholde høyest mulig standard. Leipheim, Tyskland. Max Way er en romslig stol, spesielt i ryggen.


Kile som forbedrer helningen ved montering av BRITAX HI- WAY II.

Husk at stolen ikke bør tiltes mer enn grader! I Max - Way Plus sitter ditt barn sikrere enn i en framovervendt bilstol – ved en eventuell frontkollisjon presses barnets kropp tilbake mot stolen, noe som innebærer mindre belastning på nakke og hals og en minsket risk for skader. Nå med enda bedre beskyttelse – Max - Way Plus kommer med SICT for beskyttelse ved en eventuell sidekollisjon.


Den har i tillegg avansert sidekollisjonsbeskyttelse (SICT) som kan justeres for bruk på siden nærmest døren. Jeg har vært bestemt på å kjøpe Britax HI- Way II nå som Lillemor nærmer seg ni kilo. Jeg liker godt puten i, og at det er justerbar hodestøtte.


Men jeg er litt opptatt av at det bør være greit å montere. Er det noen som har erfaringer med begge to? Max - way plus er en bilstol som passer fra mnd og ut bakovervendt perioden som anbefales til minst år.


En stol som er enkel å tilpasse ulike biler, med vattert og justerbar nakkestøtte og flere hvileposisjoner. Montres med bilens seler og kan monteres både med rent magebelte og kombinert bryst og magebelte. De mange sædepositioner, den justerbare hovedstøtte og selen gør det muligt for dig at tilpasse sædet til dit voksende barns skiftende behov, mens bryst- og mavepuderne giver komfort. Jag kommer börja med att berätta lite generellt om hur jag upplever stolarna, montering och det praktiska.


Sen kommer jag skriva om de två olika stolarnas egenskaper, deras pris och en slutlig kommentar. Hadde det som hovedsete til mellomste jenta fra ho var 5-5år. Bakovervendt,med god liggestilling.


Minste har hatt slikt sete fra hun var 1-år. Bytta det ut med Britax hi- way pga vi trengte setet i svigermor sin bil. Sammenlign bilstoler og se hvilke som er best i test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg