mandag 30. november 2015

Nordbysenteret svinesund åpningstider

Ordinarie öppettider. Kristi Himmelfart og pinse gjelder vanlige åpningstider. Kveldsåpent 1-Juli: 9-22. Nordby kveldsåpent i juli med stengetid en time senere enn vanlig, det vil si at vanlige butikker stenger 21. Se avvikende åpningstider her.


Störst i Norden på mat. Systembolaget er Sveriges svar på det norske Vinmonopolet. Har du tips på bra köp som det kan vara extra smart att handla på Nordby?


Fyll i ditt tips nedan och du är med och tävlar om presentkort på Nordby. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att besöka vår webbplats accepterar du detta.


Maximat Nordby er noe helt spesielt – en drøm for de som liker å lage mat, og selvsagt, spise mat. Ved inngangen til butikken, finner du vår nye butikk, som vi har kalt “Supern”, med fristende mat når du er litt sulten eller har lyst på kaffe. Tipsa oss om smarta köp! Svinesund er et handelsområde på ved grensen mellom Norge og Sverige ved Emellom Halden og Strømstad. Svinesund tiltrekker seg mange tusen kjøpelystne nordmenn hvert år som krysser grensen for å handle matvarer, alkohol, tobakk og andre varer til en mye lavere pris i forhold til Norge.


Maximat Svinesund er lett tilgjengelig, oversiktlig og lett å finne fram i. Butikken har en fin ferskvaredisk og stort utvalg i pålegg og kjøttvarer. Det är du som bestämmer. Eurocash är gränsens bästa matkedja. För att du ska vilja komma till oss och handla god och billig mat krävs något extra.


Bestill fra vår catering! MaxiMat-kocken tar gjerne imot bestillinger. Vi har kunder fra både Fredriksta Sarpsborg og Halden i Østfold og Strömstad som bestiller catering hos Gusto. For at gjesteomtalene og -poengene skal oppleves som relevante og aktuelle, arkiverer vi omtaler som er eldre enn måneder. Kun gjester som har booket via Booking.


Butikken fokuserer på barnefamilier, som skal finne gode tilbud og et bredt utvalg av aktuelle produkter. Kontakt oss: Her kan du komme med tilbakemeldinger for å gjøre tjenesten vår bedre. Avvikende åpningstider. Last ned og registrer deg i appen så vi vet når du har fødselsdag.


Senteret ligger i Strömstad kommune i Västra Götalands län. Vi säljer sexleksaker och har ett stort sortiment, total köptrygghet och garanterar dig bästa service. Nordby Shoppingcenter er et kjøpesenter som ligger på grensen mellom Norge og Sverige, ved Epå Svinesund. Köp allt inom godis, dryck och snacks online hos oss på Gottebiten.


Alltid snabb leverans och bra priser på flera kända varumärken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg