mandag 23. november 2015

Lakkering av kjøkken

Lakkering av kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Finn kjøkken lakkering.


Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, kjøkkenbenk etc. Alle typer innredning. Det kan virke surt å bytte ut hele innredningen dersom alt fungerer som det skal og kjøkkenet er godt bevart. Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt, og et kjøkken i akkurat den fargenyansen du ønsker deg.


Den enkel måte å forny kjøkkenet på. Lakkering av kjøkken og kjøkkenfronter. Godt, billig og raskt alternativ for fornying. Ta kontakt på for pris og info. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen.


Lakkering av kjøkken

Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt. Det første du må gjøre er å demontere så mye som mulig av kjøkkenet og fjerne dørknottene. Vask kjøkkenet grundig med for eksempel salmiakk.


Med lakkering og sparkling kan disse dørene bli ”så gode som nye” igjen. Ved å benytte seg av håndverkerne ved lakkering av kjøkkenfronter får du flyttet deler av oppussingen ut av huset, og du vil få langt større spillerom dersom veggene på kjøkkenet skal males samtidig. Vi utfører oppdrag nasjonalt og internasjonalt, har kapasitet og kompetanse til å utføre det meste innen overflatebehandling og lakkering. Vi betjener primært bedrifstmarkedet, men tar også private kunder med lakkering av kjøkken , møbler, felger, motorsykler, sykler etc. Da må du tro om igjen!


Lakkering av kjøkken

Sandnes som er Rogalands største leverandør av lakkprodukter og bruker kvalitetslakk fra PPG. Vi lakkerer for flere forhandlere, men vi har også flere faste privatkunder, og vi har alltid lyst på flere. Vi lakkerer hovedsakelig biler og MC, men vi har også kompetanse på lakkering av de fleste andre ting, eks. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. Kjøkken , Musikkinstrumenter osv.


Farge kan inspirere. Har du planer om å pusse opp den gamle slitte trappen? Da bør du se på løsninger og priser fra oss først.


Vi kan tilby løsninger som gir deg en kostnadsbesparende, enkel, og rask renovering av din trapp. Hjem OPPUSSING LAKKERING. Beckmann Bygg har lang erfaring med lakkering av møbler og annet interiør både til hus, hytter, kontorer og butikker. Du kan spare store summer ved omlakkering i stedet for å bytte hele kjøkkenet og du bidrar også til å spare miljøet ved gjenbruk. Siden vi startet opp har vi levert faktisk tusenvis av prosjekter små som store.


Kontakt oss om du har spørsmål om en skade, prosjekt eller ønsker å sette farge på interiør som bor kjøkken , utstyr, dører, maskiner, landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, lastebiler, fasadeelementer for å nevne noe. Omlakkering av gamle kjøkkenfronter, dører og møbler er rimelig og miljøvennlig. Presno Sprøyteservice har tolv års erfaring med overflatebehandling av treverk som kjøkkenfronter, sprosser, innedører møbler og lignende Presno Sprøyteservice har nå flyttet til Tangen allè på Hisøya utenfor Arendal. Vi holder til i den gule bygningen inn porten til høyre, ned mot vannet.


Lakkering av kjøkken

Biloppretting, reparasjon av småbulker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg