mandag 9. november 2015

Billig og god middag

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Restepai med kylling og poteter. Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa?


Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka? Hvis du fortsatt har gulrøtter igjen kan du lage en gulrotpure til en god middag på lørdagen. Hvordan kan man lage billige kjøttmiddager? Jeg har tidligere lagt ut middager under kr for familie på 4.

Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager. Og hvis dette skal være noe poeng, så må det jo stemme, ergo oppdateres veldig ofte. Ta deg tid til å se litt på de forskjellige rettene og du vil se at mange lett kan skaleres ned til én porsjon eller halveres, slik at du lager to middager og har ferdig middag til neste dag. Vi har dessverre ikke sjans. Det er pizza med fullkornstortilla som bunn, og toppingen er det som ligger i kjøleskapet den dagen.


Så lenge jeg har tortilla, ost og enten salsa eller creme fraice, så har jeg en enkel og god middag klar på minutter, sier Anne Cathrine. Pizza er nemlig matbloggerens absolutte favorittrett, og hun kaller seg en vaskeekte pizzajunkie. Oslo er ikke vanskelig. Men hvor får du rå matopplevelser til en slikk og ingenting?


Dette er vår anmelders favoritter! Her har de chambre séparée spisesteder. Lag middag til under 50-lappen.


Tipset er å gjøre ett stort innkjøp på mandag, og deretter bruke de samme ingrediensene utover i uka. Dermed sparer du mye penger og du slipper også å bruke mye tid på å gå i butikken hver dag. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.


Samtykke fra cookies.

Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat. Du trenger ikke å bruke ferske krydderurter i, som jeg gjør her, og du kan kjøpe olivener ut fra lommeboken! Hjemmelaget tomatsuppe med grønnsaker og pasta. Bestandig en vinner med tomatsuppe, og den hjemmelagde er SÅ mye bedre enn posevarianten.


Seks gryteretter som holder deg varm. Billig middag hele uka. Slik får du barnet til å sove. Lam Krabbe Vilt Fisk og skalldyr Storfe Egg Lam og fårekjøtt Kylling Kylling og kalkun Grønnsaker Svin.


Hverdagen er gjerne hektisk for mange. Alle oppskrifter Enkle middager. Disse rettene er derfor raske å lage samtidig som de smaker godt. Middag som er sunn, rask og himmelsk god ! Her er tips til måltid du lager på rekordtid.


Perfekt i en hektisk hverdag! Januar er tiden for å leve billig og sunt. Hopp til hovedinnhold. Enkel, god og billig middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg