fredag 27. november 2015

Piercing i navlen

Piercing i navlen

Piercing er ikke et nytt fenomen. Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden. I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt. Jeg er år så det jeg må nok vente litt lenge før jeg får, men jeg vil virkelig forsikre meg om alt.


Jeg søker på sider hele tiden og prøver å finne ut alt jeg lurer på. Jeg har veldig lyst på piercing i navlen. Er det lov til å få piercing med kun en av foreldrenes tillatelse? En venninne tok piercing i navlen på meg på ungdomsskolen.


Dumt å ta det uprofesjonelt, ja, men har ikke hatt noen som helst problemer, har den fortsatt og er kjempefornøyd. På den tiden piercet de seg hovedsakelig av kulturelle eller religiøse årsaker. Meer dan 1winkels in Nederland. Altijd een Lucardi Juwelier bij jou in de buurt.


Ontdek nu het uitgebreide aanbod piercings online of in een van onze Lucardi winkels. Tok piercing i navlen for dager siden, og lurer på hvor lenge det er normalt at den gjør vondt? Jeg synes nemlig den gjør mer vondt nå enn den gjorde på dag nummer to, men det kommer kanskje av at den gror, eller? Jeg er nøye med å rense (morgen og kveld), og spyler godt med vann når jeg d. Pris for piercing vil avhenge av hvilket smykke du velger. Vi har et stort utvalg av smykker i alle prisklasser.


Prisene nedenfor inkluderer enkleste type smykke og rensemiddel. I de aller fleste plasseringer er det anbefalt å bruke en stang mens piercingen gror. Den ekstra bevegelsen en ring medfører kan forlenge grotiden og skape irritasjoner.


Piercing i navlen

Noen velger å pierce ørebrusken - den hardere delen rundt kanten av øret. Mamma synes det er helt ok, imens pappa syns at det ikke er greit. De fleste piercing -gjenstandene er små ringer, store ringer, dobber og staver med kuleformede endestykker. Get without the ads.


Skip trial month free. Find out why Close. Rita tar piercing i navlen Ingrid Larssen. Unsubscribe from Ingrid Larssen? I hudfoldene i navlen er det ypperlige forhold for oppvekst av sopp og bakterier, det er derfor svært viktig å forebygge slike infeksjoner med god hygiene.


Piercing i navlen

Kine tar piercing i navlen. Siden det virker som om du nå har en infeksjon på grunn av rødheten og gul- hvitt puss, synes jeg du skal la din fastlege se på dette. PIERCING OMBLIGO SIN DOLOR,COMO SE HACE UN PIERCING EN EL OMBLIGO RAPIDO Y BIEN HECHO-NAVEL PIERCING. Andre piercinger: år.


Men nå er det jo mange som faktisk tatoverer seg og piercer seg av andre grunner enn å være kul. Så no offense til dere. Det er både trist og fint!


Jeg synes det er sjelden jeg treffer andre jenter som er helt rene. Ho ønsker seg piercing i navlen. Synest egentleg det er greitt, ho har ikkje slike ting ellers på kroppen. MEN, har høyrt at piercing kan skade viktige akupunkturpunkt i navlen. Så då blei me begge litt skeptiske.


Og lurer derfor å kva de på DOL har av erfaring når det. I dag er det ingen aldersgrense i noen lov for å ta piercing eller tatovering, men de aller fleste seriøse salongene krever at kunden må være eller år. SVAR: Hei jente år. Et brokk er en defekt i bukveggen som tillater at innhold fra bukhulen kan presse seg ut av buken og kanskje helt opptil under huden.


Piercing i navlen

Eg har ei datter på år. I et navlebrokk er det nesten alltid kun fettvev som presses ut, og da gjennom en liten åpning i muskelhinnen (fascien) under navlen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg