tirsdag 24. november 2015

Smerte i venstre side av magen

Brukere har fått hjelp mot bl. Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving. Smerte på venstre side av magen bør ikke ignoreres eller overses.


Om noen av disse symptomene oppstår samtidig, er det grunn til bekymring: Konstant smerte. Dette er ikke noe som er begrenset til kun én dag i noen timer.

Magesmerter kan komme av så mangt, og det kan avhenge av hvor i magen du har vondt. Opplever du gjentagende smerter de samme stedene i magen , og det kan være nyttig informasjon å ta med seg til legebesøket. Smerter nederst i magen : Kan være tegn på en gynekologiske tilstand hos kvinner. For eksempel ved forstoppelse og luft i magen.


Det kan være smerter nede i magen på den ene eller på begge sider. Obs – kan skyldes diafragmairritasjon på samme side (luft, blo inflammasjon). Vurder pankreatitt, abdominalt aortaaneurisme. Forutgående hendelser.


Måltid kan utløse gallesteinsanfall og pankreatitt.

Ved magesår kan smerte oppstå i fravær av matinntak, for eksempel om natten, og lindres ved å drikke melk eller spise. Nei, de ligger på høyre side. Når pasienter kommer inn på sykehuset med akutt abdomen (sterke magesmerter) er det ytterst sjeldent at smertene er på venstre side av magen. De aller fleste tegn til at noe er galt med organene i bukhulen er smerte lokalisert på høyre side eller midten, da det oftest gjelder gallegangen, bukspyttkjertelen, lever, appendix etc.


Siden i forgårs ettermiddag har jeg hatt en smerte helt nederst på venstre siden av magen. Det kjennes ut som at det er rett over eggstokken. Når jeg ligger og sitter kjenner jeg ikke noe. Og om jeg trykker på magen er det vondt. Men bare på venstr.


Jeg føler at magen min er litt øm og sår på en måte. Har vondt på venstre side for navlen min og nedover. Divertikler kan også oppstå i spiserøret, magesekken og tynntarmen, men de er vanligst i tykktarmen, ofte i den siste delen av tarmen. Det vanligste symptomet er magesmerter i nedre del av magen , som regel på venstre side.


Smertene kan komme og gå eller være konstante. Det kan også skyldes andre ting, inkludert banale og ufarlige ting, til psykiske ubehag eller organsykdom. La oss ta for oss hvilke type ubehag som kan gi smerte eller ubehag i det hjørnet av kroppen du plages med. Hva er årsaken til plager øverst til venstre i magen ? Alle artikler i NEL og på NHI.


Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Forstørrelsen av orgelet er ledsaget av smerte i venstre side av magen. Overdreven forstørrelse av milten fører ofte til brud og som kan identifisere de følgende symptomer: en skarp smerte i magen , opphopning av blod i navle-regionen, som har en virkning av dets blåtone. Når milten brister, trenger pasienten akutt kirurgisk hjelp. Magen , i motsetning til milten, hjertet eller leveren, er ikke et selvstendig organ - det er beholderen av de mest varierte strukturer, vev, andre organer, etc. Hei, jeg har den siste måneden opplevd en gradvis økende følelse av ubehag og trykk i området under de nederste ribbeina på venstre side.


I begynnelsen var plagene av en karakter som gjorde at jeg fint kunne fungere i jobb og studier, men de siste to ukene har plagene forverret seg. Divertikulitt oppstår når små lommer i tarmen, kjent som diverticula, inflame forårsaker konstant smerte som ikke forbedrer. Andre symptomer: feber over ° C, tap av appetitt, kvalme, hovent mage og samleperioder med forstoppelse og diaré. Det er ihvertfall lite med andre organer på venstre side som man kan ha vondt i, selv om man noen ganger kan oppleve strålingssmerter ut i venstre del av magen som da egentlig kommer fra høyre side hvor lever og gallesystem ligger. Smerter på venstre side tyder vanligvis på at venstre nyre er berørt.


Når dette er årsaken, smerte på venstre side av magen bevege seg inn mot midten av magen i løpet av noen få timer, noe som skaper mage ømhet eller sårhet. Det er viktig å få en person med disse symptomene til legevakten umiddelbart for behandling. Symptomene kan begynne med smerte i magen eller i øvre del av magen , som deretter beveger seg til nedre høyre side. Berøring av dette området vil forårsake skarp smerte.


Det er mulig at du kan oppleve kvalme, oppkast, tap av matlyst eller diaré, og derfor må du straks dra til sykehuset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg