søndag 1. november 2015

Enkelt halloween kostyme

Halloweenkostymer og tilbehør på ett sted. Nordens største utvalg! Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Price Match Guarantee.

Order Today or Call Now! Det finnes et tonn av videoer på hvor du kan hente inspirasjon, og du kan også kjøpe en enkel maske i siste liten. Men det gøyeste er å være kreativ og lage sitt eget kostyme eller sminke seg. DIY Deviled Egg Kostyme fra C. Syns du det er enkelt å finne kostyme til barna, men ikke det selv?


Vi har et artig tips til deg. Høy Kvalitet, Gode Priser og Gratis levering! Når barn (og spesielt gutter) skal velge seg kostyme til halloween skal det gjerne være NIFST!

Bildet til venstre viser en typisk halloween -utkledning for gutt. Enkelt og greit å ta på (utenpå vanlige klær slik at man ikke fryser) og perfekt til å skremme naboene. Det kan fort svi i lommeboka. Her får du tips til hvordan du kan lage kostymer helt gratis, med ting du finner hjemme.


Fædrelandsvennen har derfor spurt hobbyekspertene om råd til hvordan man enkelt kan lage et kult kostyme , uten at det koster for mye. For hjemmelaget kan innebære langt mer enn et lakenspøkelse - ta en titt på videoene under for inspirasjon. Save Up to On Select Products. For noen år siden var sønnen vår flaggermusmann. Enkle svarte treningsbukser og en svart genser, flaggermusører sydd på en svart lue, og så laget kona mi vinger ved hjelp av en ødelagt paraply.


Den mørkeste natten på året for å skremme alle. Sett på disse klærne med blod flekker. I dag har vi valgt ideer for masker, tilbehør og siste kostymer for å lette din forskning og for å vise deg at den originale forkledning kan være ganske enkel , lett å produsere eller til en svært lav pris! Et halloween - kostyme skal ofte bare brukes én kvel så det er ikke så viktig at den har perfekte sømmer eller at den tåler all verdens. Skapergleden trumfer som regel de små feilene som oppstår.


Disse enkle halloween -kostymene til barn kan du lage med ting du finner hjemme. Kim Christie Østberg viser deg hvordan du kan lage tre halloween -kostymer uten å tømme lommeboken.

Blant våre haloweenkostymer finnes også et Clockwork Orange-inspirert kostyme. Kostymet inkluderer en hvit onepiece med knapper foran og beigefargete tights med strikk som går rundt midjen for en god og behagelig passform. Det følger også med et par matchende bukseseler som festes med knapper og kan enkelt justeres for perfekt passform. Hos CoolStuff har vi hyllene fulle av kostymer for både barn og voksne.


På denne siden har vi samlet alle kostymene og draktene vi har, og du kan enkelt sortere med vårt nyttige filter slik at du finner akkurat det du leter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg