fredag 27. november 2015

Graviditet uke for uke

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp.


Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet.

Her finner du informasjon om graviditetens første, andre og tredje trimester. Gravid uke 4 se video. Se video som viser hvordan det er å være gravid i uke 40. Hvordan vokser barnet? Hvilke organ utvikles nå?


I hvilken uke er risikoen for spontanabort størst? Symptomer kjenner du som regel ikke før i uke 4. I uke er mensen forsinket med én uke.

Føder man før uke regnes det som prematur fødsel, etter uker regnes som overtidig svangerskap. LES MER: Terminkalkulator: Slik beregner lege og jordmor terminen din. Les om din graviditet, uke for uke. Uke for uke - nå som App! Med Mammanetts App finner du alt du ønsker å vite om din termin, graviditet , fosterutvikling og fødsel.


I praksis regner man første dagen i siste menstruasjon som graviditetens første dag. Men i virkeligheten er det først to uker senere, når du har eggløsning, at egget kan befruktes og et nytt liv utvikle seg. De første to ukene av din graviditet er du egentlig ikke gravid. Jordmor Siri tar deg gjennom svangerskapet uke for uke og viser deg utviklingen i vekt og lengde og viktige organer og funksjoner.


Se også video for viktige stadier. Energibehovet øker noe under svangerskapet fordi kroppen blir større, fosteret vokser og fordi graviditeten innebærer at nytt vev dannes, blant annet i livmoren og i brystene. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Babyverden har en podcast uke for uke.


Under tema vil du for hver uke kunne lese en oppsummering av det som ble sagt i podcasten. Heretter vil stigningen gjerne ha en slakere stigningskurve, så trolig er disse nivåene helt normale og tyder ikke på at noe skulle være galt. Dette er jo veldig fine verdier!


Når man har spurt gravide kvinner i uke hvilke graviditetssymptom de har, så har de svart at hele lider av ryggsmerter, lider av trøtthet og av sure oppstøt (ifølge Pregnancy Symptoms Week by Week).

Lengre ned på siden kan du se hvilke symptom våre besøkere opplever i uke 25. I dag, på selveste morsdagen, gikk jeg inn i uke 22. Begynner å bli stor nå – og det kjennes på sparkene fra innsiden. Hva skjer med barnet denne uken ? Barnet forbereder seg på livet utenfor livmoren – blant annet ved å suge på tommelen.


Sugerefleksen er viktig for at barnet skal kunne die. Husk at du fremdeles skal kjenne fosterbevegelser hver dag – hvis ikke må du kontakte helsevesenet. Jeg har i det siste både lest uke for uke på barnimagen.


Kvalmen avtar og du føler deg ikke så trøtt lenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg