tirsdag 3. november 2015

Jobboffshore

Søk etter jobb offshore på den nye KensaQ. Når man skal søke jobb offshore , eller vurderer det, så er det mye å sette seg inn i. Vi håper denne siden bidrar til å lette oppgaven. Firmaene i denne kategorien ansetter folk for jobb i forpleiningsfunksjoner offshore.


Godkjente arbeidstakere.

Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 19. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Vi jobber mot å bli det aller beste selskapet innen sorte fag på norsk sokkel. Ledelsen i selskapet har over års erfaring fra bransjen.


Shell Marine Account Manager Nordics. I samarbeid med SkipsMagasinet.

Offshore er tilgjengelig på Indeed. Det finnes en rekke selskaper du kan søke jobb hos. Hvor kan jeg søke jobb offshore ? Se oversikt over selskaper innen boring, forpleining, ISO og båt på jobboffshore. Se også oversikten over OLFs medlemsbedrifter, og følg også med på finn. NAV, bemanningsbyråer og andre portaler med ledige.


Over års erfaring med forpleining offshore gir oss solid kunnskap om alle faser av et prosjekt. Supervisor, Lærling, Mekaniker og mer! Ledig jobb Norge Ledig jobb utlandet.


Denne høsten har imidlertid omfattende kostnadskutt truffetoljebransjen, etter en galopperende kostnadsutvikling i gode tider. Nedenfor finner du et utvalg av våre stillinger. Klikk på stillingen for å lese mer og ta gjerne kontakt med oss for utfyllende informasjon. Med kontorer i land har OSM et stort globalt nettverk for å finne de rette menneskene for våre kunder. Her er alle ledige stillinger som er registrert på FINN.


Finn din drømmejobb i dag. Her finner du ledige stillinger offshore og jobber offshore.

Norge er et svært attraktivt marked for norske og internasjonale offshore-aktører, og det er mange aktører som tilbyr stillinger og jobber innen offshore. Gjennom samarbeid med de mest krevende og kompetente kundene på norsk sokkel har Coor bygget unik kompetanse på offshoretjenester. Hva krever dere av kompetanse for at folk skal få jobb offshore ? Kokker må ha fagbrev og helst minst to-tre års arbeidserfaring.


I tillegg må de ha gyldig helseerklæring, gyldig sikkerhetskurs og gyldig førstehjelpskurs, sier Aga. For renholdere er kravene at de har gyldig helseerklæring, gyldig sikkerhetskurs og gyldig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg